Melegek! Mit néztek meg először egy srácon?
Figyelt kérdés
Illetve mi fog meg egy másik srácon leginkább?
Lehetőleg normális válaszokat írjatok!
Előre is köszönöm! :)
2014. jan. 12. 13:24
1/33 anonim válasza:
Arcát,hajszínét,szeme színét :) majd a testfelépítését (vékony,izmos,macis)
2/33 anonim válasza:
Ez előző válaszolónak adok igazat,én is először azt nézem:P
3/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Természetesen mennek a zöld mancsok. ^^
2014. jan. 12. 16:48
6/33 anonim válasza:
Az arcát, a szemét, a popsiját :)
7/33 anonim válasza:
Én pl a cipőjét nézem elsőnek! :) Ha fiatalos DC deszkás sipő az már nyerő utána arc szem fej haj és testfelépítés a hátsót nem igen mert ha jó a srác akkor előröl lesz jó úgy is tehát arca teste menése.. :)
8/33 anonim válasza:
A belső értékek jobban érdekelnek. Nem feltétel hogy hogy néz ki.. oké.. persze nekem a szőkék a gyengém :P
9/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Csőnaciról mit gondoltok? :)
Ha a srác,aki hordja,vékony,magas. (Illetve sötét szőke hajú,kék szemű,mitesszerektől,pattanásoktól mentes a bőre.)
2014. jan. 13. 16:00
10/33 A kérdező kommentje:
Illetve inkább a vékony,vagy pedig az izmosabb srácokat szeretitek? :) (Privátban küldök képet,írjatok ha érdekel!)
2014. jan. 13. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!