Melegek, leszbikusok: kinek bújtatok elő először a családban? Miért pont neki?
Bocsi, de ez milyen megfogalmazás ?
Álmos vagy ?
Első vagyok : én két meleg fiút ismerek. Egyiknek nagyon modern felfogású az anyukája, vele nem volt gond. Apja nincs (otthagyta őket).Másiknak sajna meghaltak a szülei pár éve. Nem tudták,de sejtették.
Egy igazi szülő soha nem tagadná ki ilyenért a gyerekét. Ez nem bűn, mint mondjuk a gyilkosság..
Értettük, csak a "kinek bújtatok először elő" igazi nyelvújítás.
:)
Ti meg minek cigánykodtok be ide?...
Egyébként én szerintem ez 2 emberre tartozik,a párra,esetleg közeli barátoknak el lehet mondani.Szerintem egy szülő a szíve mélyén(ha nem is akarja bevallani magának) tudja,érzi.
Kedves 05:02-es,
Nem azt kérdeztem, hogy azonos neműek köthessenek-e házasságot vagy nevelhessenek-e gyereket. Nem azt kérdeztem, hogy milyen lenne szerinted/szerintetek egy melegek, leszbikusok által nevelt gyerekkora. Ezekről nekem is van véleményem, és előttem már kérdezgették mások. Nem ismétlek. Azt kérdeztem, _az érintettektől_, hogy ők a családjukban kinek mondták el először, mi motiválta őket, vagy ha még nem tették meg, kiben bíznak. (Szóval mire válaszoltál? :))
És kedves 05:05-ös (05:41-es),
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert bármilyen hihetetlen, egy melegnek, leszbikusnak is van családja. Vannak szülei, esetleg testvérei, egyéb rokonai. Innentől kezdve az, hogy velük kommunikál, szerintem inkább családi kapcsolat, mint szex vagy szerelem. Ahogy itt sokan beszélnek arról, hogy a választott fiút/lányt nem vagy hogyan fogadja egyik-másik szülőjük... az családi dolog. Ez ugyanilyen jellegű kérdés.
(Ha egy rokonodnak be szeretnéd mutatni a párodat, az igenis családi ügy, nem csupasz szex.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!