Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan srác, aki...

Van itt olyan srác, aki nagyon tud szeretni, és nem annyira érdekli a külső?

Figyelt kérdés
Tudom, most azt gondoljátok, hogy egy pattanásos, 150 kilós, szemüveges és fogszabályzós "gyönyörű" fejszerkezettel megáldott lány vagyok, (ami szerintem nem is áll túlzottan távol a valóságtól) de egész jó véleményeket szoktam kapni a külsőmmel kapcsolatban alapból, szóval lehet, hogy nincs ekkora gond :D Viszont én ezt gondolom magamról elég erősen, ezért jó lenne egy olyan fiú, akit nem különösebben izgat a külső :) Egyébként engem sem. És jó lenne, ha szeretnének.. Nagyon. :)
2014. ápr. 28. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Van, írj, ha esetleg van kedved beszélgetni.
2014. ápr. 28. 21:44
 12/18 anonim válasza:

Legyen önbizalmad :) Ezzel mondjuk kicsit meghazudtolom magam,mivel nekem sincs önbizalmam,és énsem gondoltam volna hogy lesz majd egyszer egy fiú akit érdekelni fogok,de van :D Biztos vagyok benne hogy egyszer majd neked is lesz olyan,akit érdekelni fogsz :) Ez miatt ne aggódj. Egyébként ténleg nem siettesd,ezt a dolgot,mert a szeretet nem lehet kikövetelni.

Amúgy volt amikor úgy éreztem énis hogy kell valaki,aki szeret engem,de ezzel nem mentem semmmire,mert nem lett :P

úgyis derült égből villámcsapásként fog érni téged is :D További szép estét :)

2014. ápr. 28. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:
ha adsz 1 képet magadról szívesen írok véleményt én jó fej vagyok írj nyugodtan
2014. ápr. 28. 21:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ez azért érthető okokból nem mindegy.
2014. ápr. 28. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha küldesz egy képet és amolyan átlagosan jó vagy, akkor biztos hogy nem érdekelne a külsőd, egyszerűen csak szeretnélek. Nagyon.
2014. ápr. 28. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:

engem izgat a fogszabi pedig

F20

2014. ápr. 28. 23:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Szeretethiányos vagy? Az probléma...

Mindenkit érdekel a külső, csak valakit nem akkora mértékben..

2014. ápr. 28. 23:40
 18/18 anonim válasza:

Bár mint már többen is ecsetelték a külső nem mellékes, de kellő önbizalommal és megfelelő kisugárzással lehet egyensúlyozni.

"És jó lenne, ha szeretnének.. Nagyon. :)"

Mindig van, aki szeret attól függetlenül, hogy van-e barátod.

2014. ápr. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!