Lányok, ti el tudnátok képzelni hogy jártok velem? (Többi lent)
Kezdem úgy érezni hogy nem tudok szexuális vonzalmat kelteni a lányokban. Neveztek már sokan aranyosnak meg cukinak. De valamiért nem voltam elég nekik.... Privátban küldök képet. Kíváncsi lennék minél több csaj véleményére hogy ők vonzónak találják e külsőm.
Tehát a konkrét kérdésem az lenne hogy ti tudnátok e szexuális vonzalmat érezni ha belsőre is be jönnék nektek. Mert azt vettem észre hogy elsőre általában bejövök a lányoknak, de a külsőm az túl kevés nekik legtöbbször....
Privibe küldöm a képet annak aki szeretné, 13-18 éves lányok véleményére vagyok kíváncsi első sorban.
Megnéztem a képedet.
Szerintem átlagos kinézeted van. Jóképű biztos nem vagy, de rusnya sem. Viszont ami lefelé húzza, hogy nagyon kisfiús kinézeted van. Az arcod, a frizurád és az öltözködésed is inkább fiatalít, mint öregít (az utóbbi kettőn lehet változtatni).
Ráadásul olyan jóllakott óvodás testalkatod van. Elkezdhetnél edzeni, gyúrni, izmokat növeszteni.
Ami a belsődet illeti, csak abból tudok következtetést levonni, amit mondtál magadról:
"Neveztek már sokan aranyosnak meg cukinak. De valamiért nem voltam elég nekik"
Ez miért lenne elég, már bocs? Szerinted ez kell egy lánynak, hogy egy aranyos, cuki fiú legyen a barátja? Egy aranyos, cuki fiúba szeretnek bele a lányok? Bocs, de nem ezek azok a tulajdonságok, amikhez a lányok vonzódnak. Ha ez az a kettő, ahogy a leggyakrabban neveznek téged, akkor talán a belsődön, stílusodon is csiszolásra szorulsz még ahhoz, hogy vonzó legyél belül a lányoknak.
Hát szerintem nincs "jól lakott óvodás" testalkatom....
Ez eléggé sértő volt.
9:
Ja, nem az oldal a mérvadó, hanem a valóságbeli tapasztalatok. Amik a kérdező szerint szintén nem elég jók.
8:
Sértő? Ez az igazság, én ezt látom. Most ne tegyek említést az alakodról, testalkatodról, csak hogy jobban érezd magad? Inkább örülj hogy megemlítettem, gondolkozz el rajta, hogy van-e benne igazság és ha igen, akkor kezdj el tenni ellene.
Újra megnézve a képet fenntartom, hogy bár nem vagy dagadt egyáltalán, bizony van rajtad pár felesleges kiló és jobban odafigyelhetnél arra, hogy mit eszel, illetve többet mozoghatnál, testedzhetnél. Te kértél véleményezést magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!