Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van a huszonéves nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a huszonéves nőknek is fenemód nagy igénye a helyes pasik iránt, de még az elég ronda lányok is osztják az észt az átlagos, vagy kevésbé helyes pasinak, hogy, , elfogadható a külsőd, bár jobbat is el tudnék magamnak képzelni"?

Figyelt kérdés
Nem egy lánnyal beszéltem már itt is és máshol is a neten. Egy viszonylag jobb megjelenésű pasas vagyok, olyan 10 per 7 es külsejű, ha szám szerint néznénk. Ennek ellenér mikor képcsere volt, még így is 5 ből 3 lány úgy volt vele, hogy akár jobb pasit is érdemelne. Megsúgom, az összes lány túlsúlyos volt, arcra is tökre átlagos. Ha számmal írnám, 10 perc vagy inkább 10 per 4. Inkább utóbbi. Még ezeknek is fenemód magas volt a külső iránti ingerküszöbe. A lányoknak ezek szerint jár a 10 per 10 es pasi, akkor is ha ők közel sem járnak ehhez a szinthez? Bocsi, hogy ilyen h.lye számozással jöttem, mert ezt így nem lehet kifejezni, mert ami nekem 10 perc 4 es, az másnak lehet 10 per 6 os (az feletti kizárt, annyira nem szubjektív ez a dolog). Tehát csak számozással szemléltettem a dolgot, hogy a lányok maguknál jobb pasit várnak el a netes társkeresésnél és itt agykn is legtöbbször. Élőben biztos más a helyzet, mert ott ronda pasikat is látok nőkkel. De neten fura módon megnő az étvágya a legtöbb lánynak a helyes pasik iránt.
2014. júl. 11. 22:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
32%
Hát még a tizenéveseknek.
2014. júl. 11. 22:16
 2/22 anonim ***** válasza:
Ezért sem kell a neten ismerkedni.
2014. júl. 11. 22:17
 3/22 anonim ***** válasza:
38%
Uncsi.
2014. júl. 11. 22:22
 4/22 A kérdező kommentje:
Nm vagyok már annyira fiatal, 30 körül, van pár ránc rajtam. Ezt szóba is hozzák a lányok, hogy így idősebbnek tűnök és nem vagyok annyira vonzó nekik. De elfogadható vagyok, emellett sportos a testem. Aztán ők küldenek képet és majd mindegyiknek vagy banyafeje van, de ami még sokkal gyakoribb, hogy 10-15 kiló plusz van rajtuk alaphangon nézve, ami a fejükön is látszik azért rendesen, hogy benőtte a háj. Bocsi, hogy így fogalmaztam kissé vulgárisan. De ebből az jön le, az nem baj hogy nekik nem vonzó az arcuk és 15 kiló plusz csücsül a hason és a combokon, de ők pár ráncot nem néznek jó szemmel, hiába a sportos test. Mintha megbolondult volna a világ. Bocsi lányok, csak a neten tapasztaltam ezt. Élőben annyira nem, bár igaz, hogy élőben meg terelnek vagy ködösítenek, nem merik annyira kinyitni a szájukat.
 5/22 anonim ***** válasza:

Elárulok valamit, amire (szégyen) 3 hónap és 15 (vagy 16?) különböző beszélgetés kellett: itt az emberek 90%-a vagy őrült vagy téveszméi vannak (vagy egyszerre a kettő).

Személyesen ismerkedj, az sokkal jobb :)

6/22 A kérdező kommentje:
Shades: osztják a pizsit a tizenéveseknek. Nem itt kellene kommentelned. :D De nm vedd túlságosan a szívedre.
2014. júl. 11. 22:23
 7/22 anonim ***** válasza:

nem tom

de ma le ult a buszon velem szemben egy iszonyat ronda pali,10 per 2es max.

fiatalabb volt,de nagy pokhas,logo zsircsocsok,vezna karok,olcso kinai ruhak,tok izzadt volt es arcra tenyleg ronda...raadasul latszott rajta,hogy bena,tesze-tosza

na gondoltam magamban ennek se lesz soha noje

erre leszallt egy megalloban,na ki vart ra?

egy formas,vekony,sportos,szep arcu lany es kezenfogva elsetaltak

2014. júl. 11. 22:24
 8/22 anonim ***** válasza:
11%

Majd jönnek a feminácik (egy már ide is böffentett).

Egyébként némelyik tényleg túl sokat képzel magáról, meg, hogy "lehetnek igényeik". (Fordítva meg a ronda hímeknek az ilyenek mondják legelőször, hogy magasak az igényeik.)

2014. júl. 11. 22:26
 9/22 anonim ***** válasza:
Gondolom megtehetik hogy válogassanak :/
2014. júl. 11. 22:29
 10/22 A kérdező kommentje:

Mutatok egy példát. Egy ilyen átlagos arcú, de bőven túlsúlyos lány:

[link]

Egy ilyen pasira is képes húzgálni a száját:

[link]

Nem tréfa. Tapasztaltam magamon és mások is mondták.

2014. júl. 11. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!