Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a huszonéves nőknek is fenemód nagy igénye a helyes pasik iránt, de még az elég ronda lányok is osztják az észt az átlagos, vagy kevésbé helyes pasinak, hogy, , elfogadható a külsőd, bár jobbat is el tudnék magamnak képzelni"?
Nem veszem magamra, mivel 22 éves vagyok. :)
Eléggé unalmas minden nap ugyanezt a maszlagot olvasni. Ráadásul ahhoz képest, hogy elvileg jóval idősebb vagy nálam, még én is látom, hogy oltári primitív motívumok találhatók a gondolatmenetedben.
Mindenfajta kötekedés nélkül szegeznék neked néhány kérdést:
- Miért skatulyázod külső szerint az embereket? Nem tűnt még fel, hogy nem lehet? Nem mindenkinek ugyanolyan a 10/10-es pasi pl. Még sokkal szubjektívebb ez, mint ahogy azt te tálalod, szóval van hová fejlődni. Simán lehet pl. nekem 3/10 egy olyan pasi, aki mondjuk az egyik barátnőmnek 10/10.
- Halál komolyan lezajlott többször is az, hogy te küldtél képet egy nőnek/lánynak, és azt írta vissza, hogy ő jobb pasit érdemel?
- Ha csak a neten tapasztalod ezt, akkor miért próbálkozol netes ismerkedéssel? Remélem, felhagytál már vele.
Egyébként igényei mindenkinek lehetnek, csak az a kérdés, hogy talál-e olyat, akivel kölcsönösen felelnek meg egymásnak.
A linkelt képen Channing Tatum van, ha jól látom. Nos, én pont azt tapasztaltam, hogy érte rengeteg nő odavan (főleg, mikor a Dear John-ban látták). Nekem ugyan nem az esetem, de ettől még nem húzom rá a szám.
Szerintem, akikkel te találkoztál, azok szélsőségesek ilyen téren. Nem kérted meg őket, hogy akkor linkeljenek valaki olyat, aki szerintük tökéletes/szinte tökéletes pasi?
Az meg totál h_ülyeség, hogy a nőkre nem szabad beszólni, a pasikra meg igen. Aki ilyen kettős mércét alkalmaz, azzal egyszerűen nem kell - jobban mondva nem szabad - foglalkozni.
,,A lanyok valogatnak,nem mi."
Nem a válogatással van a gond, mint mondtam. Hanem azzal, hogy mi legyünk izmosak, tehetősek és még amiket soroltál, ők meg jók előnytelen arccal és moletten is, de akkor is elvárják a sportos, helyes pasit. Tehát a válogatás mikéntjével van a gondom.
"Igen, de azért azt kevésbe hiszem, hogy ami neki 10 per 3 az neked 10 per 10."
Akkor ne hidd, ettől még ez az igazság. Mondjuk tény, hogy ha egy nagyobb társaságban vagyok (lányokkal), és véleményezünk pasikat, akkor mindig én vagyok az, aki egyedül van a véleményével. Valamint az eddigi szerelmeimre is igaz, hogy nekem 10/10-esek voltak, a barátnőimnek viszont egyáltalán nem tetszettek.
De elismerem, hogy ez a ritkább eset.
" Azért egy ilyen nőre szerintem senki nem ad 10 per 10 et, annyire nem lehet szubjektív a kinézet. Ha hápogtok lányok, akkor sem ennyire szubjektív. Jó ha ez 10 per 2 vagy 3. "
Hápogott a fene, én nem a nőről beszéltem, az szerintem is elég egyértelműen gyatra. De ilyen téren is láttam már hajmeresztő dolgokat - pl. az általad linkeltnél szvsz ocsmányabb nő egész jó pasival.
"Ennek ellenére még az ilyen lányok is simán belekötnek az átlagos, sportos pasikba is, hogy ez meg az a hiba. "
Ők isszák meg a levét nem? :D
Valamint az ízlésnek miért kellene, hogy köze legyen az illető kinézetéhez? Attól, hogy csúnya, még van szeme.
Bár, ha van ízlése, akkor saját magából is kihozhatna többet. Így is lehet szemlélni.
Miert ha te valogatsz valahol,a szart keresed?
Elobb utobb ugyis megtalaljak a megfelelo csavot,meg ha dagadtak is,mert nehez punit szerezni az elvarasok miatt.Ezert tamasztjak oket,hogy vagy gurcolunk vagy puni nelkul maradunk.Van ott esz,ne felj,foleg ha osszebeszelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!