Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! El tudnátok képzelni,...

Lányok! El tudnátok képzelni, hogy egy ilyen sráccal járjatok? (a többi lent)

Figyelt kérdés

30. életévemben járok, nem volt még barátnőm. Félénk vagyok, nem tudom, hogy fogjak hozzá. Nem járok bulizni, nem vagyok egy sármőr, sőt... A mackós kategórián már túl vagyok szerintem.

Ugyanakkor becsületesnek, őszintének tartom magam, szeretem a tiszta dolgokat. Nem akarok többnek látszani, mint ami/aki vagyok. Jó kedélyű, humoros vagyok, szeretem az embereket, a növényeket, az állatokat, a nyugalmat, a kiszámíthatóságot. Ragaszkodó típus vagyok. És nagyon szeretnék egy társat magam mellé. Szeretném, ha lenne kit megölelni, megsimogatni, szeretgetni, érezni a közelségét, a szeretetét. Azt hiszem, ezek amúgy teljesen normális dolgok. Csak míg a legtöbben eddigre már túl vannak akár több kapcsolaton is, addig nekem valahogy sose ment ez, mindig csak barátságig jutottam el, nem tekintettek rám soha úgy.

Tudom, hogy a hiba nem a mátrixban, hanem bennem van. Szeretnék ezen változtatni, de itt nem csak arról van szó, hogy mondjuk lefogyok, és akkor majd minden megy, mint a karikacsapás. A mentalitásommal lehet a gond, azzal, hogy alulértékelem önmagam (legalábbis többen mondták már ezt nekem nem csak ezzel kapcsolatban, hanem pl. munka terén). Hogy tudnék ezen "javítani"? Volt valaki már hasonló cipőben, akinek aztán sikerült abszolút pozitív irányba elmozdulni? És hogy az eredeti kérdésre visszatérjek: szerintetek van esélyem rá, hogy ezzel az alaptermészettel, félősséggel mégis sikerüljön valakivel, valamikor, valahogy összejönnöm?

2014. ápr. 5. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Jó dolgokat írtál magadról, de kéne látni téged, hogy hogy nézel ki! Küldesz képet esetleg? 26N
2014. ápr. 5. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
én nem tudnám elképzelni, mert 21 vagyok. egyébként ha a belsőd rendben van, akkor biztos fogsz találni te is valakit, a külsőre meg lehet dolgozni, pl lefogyhatsz, új hajat csináltathatsz magadnak stb. még meg is műttetheted azt a testrészed ami nem tetszik, hogyha úgy jobban elfogadod magad.
2014. ápr. 5. 16:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Persze, küldök képet szívesen.

Egyébként csakhogy tiszta legyen a kép, akkor néhány negatívumot is leírok, mielőtt még bárki azt gondolná, hogy idejöttem "eladni" magam valami kamu jófiús szöveggel. Szóval, alapvetően kissé gyámoltalan vagyok, ami egy férfinél nem túl jó ajánlólevél. Nem tudok igazán felpörögni, inkább az az asztal mellett elbeszélgetős típus vagyok, nem a diszkóban táncolós. Olyan vagyok, mint a diákok: nem akarok többet megtanulni, megcsinálni, mint amit elvárnak, nincs bennem az önképzés utáni vágy, csak azt és annyit tanulok, csinálok meg, amit tényleg muszáj. Nem vagyok elég határozott, sokszor megerősítést várok, pedig bíznom kéne magamban. És nyilván ez nem minden, de kapásból ezek ugrottak be. Szóval messze nem vagyok tökéletes, sőt...

2014. ápr. 5. 16:36
 4/10 Fish1 ***** válasza:

Amit leírtál, az alapján én is azt látom, hogy a mentalitásoddal van gond. Nevezetesen az önbizalomhiánnyal. A jó hír az, hogy ezen lehet csiszolni és elmozdulni egy teljesen pozitív irányba, de ez csak tőled függ, egyedül te tudsz ezen változtatni. Lényeg az, hogy ugorj bele megmérettetésekbe, olyan dolgokba, amiktől elsőre tartasz vagy félsz. A félelem sokszor gúzsba köt, aztán ha belevágsz, utólag nem lesz már félelmetes és apró lépésenként büszke leszel magadra és elkezdesz hinni magadban. Minden kezdet nehéz, de ez ne riasszon el, mert végül megéri.

Azzal szerintem nincs gond, hogy nem vagy egy bulizós típus, én pl. sosem hittem abban, hogy pl. egy diszkóban tartós kapcsolatok születhetnek, mert miről szól mostanában az egész? Piálás, rosszabb esetben drog is és ilyen befolyásoltságok alatt az emberek nem úgy viselkednek, mint alapjában.

A testalkat és a külcsín önmagában édeskevés, aki csak ez alapján ítél meg, azt szerintem alapból felejtsd el. Úgy gondolom, hogy a szépség belülről fakad, kisugárzás formájában. Hogy mit látok a másik szemében, hogy halott-e a tekintete vagy van benne élet? :)

Más kérdés, hogy te magad hoztad fel a testalkatodat, ebből arra következtetek, hogy ez téged zavar. Azt tudtad, hogy a kajálás is lehet egy függőség, vagyis kompenzációs eszköz? Amikor az életed bizonyos területén kevésnek érzed magad...

Egyébként a fentiek nem zárják ki azt, hogy társat találj, de érvényesülni fog a hasonló hasonlót vonz elve, vagyis valószínűleg a párod is hasonló mentalitással fog rendelkezni.

Ha van még kérdésed, írj. :)

2014. ápr. 6. 04:43
 5/10 Linó03 ***** válasza:
Csak a gyámoltalansággal kapcsolatban: vannak nők, akik kifejezetten szeretik az ilyen pasikat, akiket egy kicsit támogatni kell, igazgatni, és ez a szerelmi életre is igaz.
2014. ápr. 12. 19:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha valahogy összetalálkoznék egy ilyennel. Egyébként tényleg ilyen "papucs" típus vagyok, valószínűleg szükségem van az irányításra, a pátyolgatásra.
2014. ápr. 12. 19:10
 7/10 Fish1 ***** válasza:

Minden zsák megtalálja a foltját. Más kérdés, hogy a csaj mennyire "vak", mert egy idő után nem tudnak felnézni egy olyan pasira, akit folyamatosan irányítgatni kell. Ezért tanácsoltam azt, hogy építsd az önbizalmadat.

Mit teszel annak érdekében, hogy találkozz valakivel?

2014. ápr. 12. 19:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Jó, azért ezt most ne úgy képzeld el, hogy a wc-re se megyek ki önszántamból, csak ha valaki megkér rá. Annyiról van szó, hogy egyáltalán nem zavar, ha valaki terelget erre-arra, de persze bizonyos dolgokban azért megvan a magam álláspontja, amiből nem engedek.

Nem igazán teszek érte, hogy valakivel összejöjjek. De ennek az is az oka, hogy azt se tudom, hogy kezdjek hozzá. Nincs olyan baráti társaság, ahová járnék, nem járok semmilyen klubba, bulikba. Fent vagyok 1-2 társkeresőn, de ezek nem igazán működő dolgok, úgy veszem észre.

2014. ápr. 12. 19:28
 9/10 Linó03 ***** válasza:

Ne aggódj! Sokáig én is hasonló helyzetben voltam. Szerelmes voltam, de csak távolról; hiányzott, hogy legyen valaki mellettem, de kezdeményezni mindig is lusta voltam; szórakozó helyekre, közösségbe nem jártam; aztán, amikor a legkevésbé sem számítottam rá, jött a szerelem, de most már nem csak Plátóian.

Majd neked is jön. Ha erőlteted a dolgot, lehet, hogy csak rossz partnert szedsz össze, és akkor csalódás érhet. Persze ne érts félre, nem azt mondom, hogy ne adj esélyt a dolgoknak.

2014. ápr. 13. 10:51
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es, kösz a biztatást! Mondjuk én nem is gondolom, hogy előbb-utóbb ne jönne össze, csak már szeretném, ha inkább előbb, mint utóbb. :D
2014. ápr. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!