Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiúk, ti eltudnátok képzelni, hogy egy 16 éves lánnyal "járjatok"? 21/F
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 21:31
1/17 anonim válasza:
NEM!!! KIZÁRT DOLOG, LEHETETLEN..
szerinted?:D
3/17 anonim válasza:
Talán,ha elég fejlett agyban,ami ritkaság...
4/17 anonim válasza:
Nekem 20 évesen 15 az alsó határ, de ha olyan a lány, akkor akár 14 évessel is összejönnék ;)
5/17 anonim válasza:
ááá nem hiszem, nekem világ életemben idősebb barátnőim voltak, bár egyszer volt egy korombeli, de fiatalabb még soha. passz, a csaj karakterén múlna.
6/17 anonim válasza:
21 vagyok, szerintem a 16 évesek még nagyon éretlenek.
7/17 anonim válasza:
persze....
semmi akadalya
en pl 23 vagyok es multkor elkertek a szemelyik mikor alkoholt vettem -.-
8/17 anonim válasza:
de vannak éretlen 20 évesek is... vagy ez az álláspont most nem számít?
csak 16 leszek, de ismerek olyan huszonéveseket, akik mév az én borzalmas korosztályomnál is rosszabbak... :/
9/17 anonim válasza:
Semmiképpen. Az még középsuliba jár. Mi a fenéről beszélgessek vele? Hogy milyen tantárgyból felelt aznap, vagy mi? Meg szülei által még korlátozva van, én meg szeretek eljárni esténként, és ilyenkor jó ha a barátnőmmel tudok menni. Még a haverok is kiröhögnének, hogy csak egy tinit tudtam felszedni. Nem azt mondom, hogy nincsenek közöttük az átlagnál érettebbek, de akkor is egy másik generáció számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!