Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiúk! Eltudnátok képzelni egy jó kapcsolatot 16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 18:55
2/18 anonim válasza:
Az úgy pont jó korkülönbség. Igen, el.
3/18 anonim válasza:
Persze! Nekem volt kapcsolatom és több mint 4 évig működött. Egy évvel voltam idősebb a lánynál.
4/18 anonim válasza:
Előző vagyok, 18:57-es, + 2 év nem lényeg, 19 évesen is összejöttem volna vele.
8/18 anonim válasza:
hát ja ,de az nem csak a korkülönbségen múlik sőt...,meg mondjuk ha te lennél 18 a fiú meg 21 az jobban hangzik.
9/18 anonim válasza:
Én nem. Volt egy lány, akivel már majdnem együtt voltunk, de annyira éretlen volt még szegénykém, hogy csak na. Pedig az ismerőseihez képest érettebb volt.
18-tól kezdve már nagyobb esélyt adok az egésznek. Jó, ha nagyon érett, akkor késő 17 is.
De az én válaszom nem mérvadó, számomra a korosztályom alattiak zöme éretlen (még felette is nagyon sokan).
10/18 Cakkcakk válasza:
Tudom, fiúknak szól a kérdés, én meg lány vagyok, de hidd el nem a kor különbség számít. Ha értelmileg, és érzelmileg is egy síkon vagytok, simán jó. Nekem 30 éves barátom van, és a világon mindennél jobban szeretjük egymást, hidd el nekem, nem a kor számít. :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!