Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiúk! Eltudnátok képzelni egy jó kapcsolatot 16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 18:55
11/18 anonim válasza:
Én 20 vagyok, de 19 évesen sem jöttem volna össze egy 16 éves lánnyal. Ebben a korban kicsit még soknak tűnik ez a különbség. Később viszont már lehet akár 5-6 év is (pl. ha a férfi 26 és a nő 20), úgy már sokkal másabb a dolog. Egy 16 éves lány szinte még gyerek.
12/18 evans válasza:
nem mert egy 16 éves az csak egy 16 éves akinek még nincs kialakulva a világnézete még hisz a világban és nem tudja még hogy mit akar!
13/18 anonim válasza:
Bár én 26 vagyok, de így is járnék 16 éves lánnyal.
14/18 anonim válasza:
el sot szerintem a 3év a legjobb:)
15/18 anonim válasza:
Nem tudom, egy "felnőtt férfi" mit akar egy kislánytól.
16/18 anonim válasza:
"Nem tudom, egy "felnőtt férfi" mit akar egy kislánytól."
Egyáltalán egy férfi mit is akarhat a másik nemtől? Hát azt mint mindenki! Mi van akkor? Közöd? Ha jó nekik akkor legyen jó.
17/18 anonim válasza:
Mivan téged nem locsoltak meg ma? Vagy nem kaptál hímestojást? Azért van egy kérdés, hogy válaszoljunk rá, ha szerinted ez nincs így, akkor húzz innen a búsba.
18/18 anonim válasza:
Háh jót röhögtem ezen:) pont tőled lehetne megkérdezni ugyanazt mint te tőlem kérdeztél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!