Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eltudnátok képzelni, hogy a...

Eltudnátok képzelni, hogy a gyökerest változást óhajtó magyarok egy nagy csoportja valahol máshol alapítson országot? (Egyedül, békében, idegenek nélkül)

Figyelt kérdés
2., Ha lehetséges lenne, ti mennétek?
2012. aug. 11. 23:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kárpát-medence tökéletes hely lenne alapvetően, inkább annak örülnék, ha végre itt lenne rend. A másik része a dolognak, hogy nincs hova menni, mert minden hely foglalt. De, ha valamilyen úton módon kiemelkedne Mu szigete a Csendes-óceánból, akkor az odaköltözést, már erősen meggondolnám. :)
2012. aug. 11. 23:53
 2/9 A kérdező kommentje:

A Kárpát-medence valóban tökéletes hely, és ez a mi népünk legnagyobb problémája (szerintem).

A kérdés egyébként erősen fiktív, így nem szükséges olyan megállapításokkal foglalkozni, hogy minden foglalt már.

2012. aug. 11. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a kiemelkedő sziget az óceánból Nagy Magyarország alakú legyen a Kárpátokkal,Mecsekkel,Bükkel,Zemplénnel, és Dunával Tiszával és akkor megyek :DD

(bocs, hogy nem soroltam fel országunk összes csodáját)

2012. aug. 12. 00:37
 4/9 anonim ***** válasza:

annyira helyhez kötöttek vagyunk h nem lehet csak úgy költözködni.és hát minden jó hely foglalt,ahol meg tudnánk új hazát alapítani,oda meg mi nem akarnánk letelepedni.

és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni,h bármennyire is rossz az itteni gazdaság, a kárpátmedence igen is jó terület,ahol van jó termőföld és sok víz.már pedig a 3. világháború után (ami szerintem hamarosan ki fog törni)

lehet h ez a földterület többet fog érni mint Kuvait olajmezői.

ezeket figyelembe véve én inkább itt maradnék.

2012. aug. 12. 01:08
 5/9 A kérdező kommentje:
És szerinted mi lennénk a feltételek nélküli urai a "saját" erőforrásainknak? Már manapság is csak puszta formalitás az ország előtti magyar tag...
2012. aug. 12. 01:11
 6/9 anonim ***** válasza:

"És szerinted mi lennénk a feltételek nélküli urai a "saját" erőforrásainknak?"

ezt a kérdést már én is feltettem magamnak,és igen,lehet h elkergetnének minket.de akkor legalább addig használjuk ki ezt a földet.am lehet h nem bántanának hiszen ott van Kuvait vagy Svájc.egyiket se bántják mert mind a 2nek van valami a kezében ami mindenkinek fontos.

azt viszont nem értem h miért szavazták le a válaszomat,hiszen én csak reagáltam 1 "erősen fiktív" kérdésre... no mind1,nem dől össze a világ...

2012. aug. 12. 14:06
 7/9 A kérdező kommentje:
A BUX indexet biztosan nem fogja megrázni, mindenesetre: a részemről mentek a zöld kezek.
2012. aug. 12. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
köszönöm kérdező!most egy nagyon jót nevettem XD
2012. aug. 12. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Bárcsak így lenne.El ettől a beteg feminista világtól.Ahol még normális emberi értékek vannak és nem tv neveli a nőket és férfiakat.
2012. aug. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!