Lányok, ti el tudnátok képzelni hogy jártok velem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kezdem úgy érezni hogy nem tudok szexuális vonzalmat kelteni a lányokban. Neveztek már sokan aranyosnak meg cukinak. De valamiért nem voltam elég nekik.... Privátban küldök képet. Kíváncsi lennék minél több csaj véleményére hogy ők vonzónak találják e külsőm.
Tehát a konkrét kérdésem az lenne hogy ti tudnátok e szexuális vonzalmat érezni ha belsőre is be jönnék nektek. Mert azt vettem észre hogy elsőre általában bejövök a lányoknak, de a külsőm az túl kevés nekik legtöbbször....
Privibe küldöm a képet annak aki szeretné, 13-18 éves lányok véleményére vagyok kíváncsi első sorban.
2014. júl. 27. 20:54
11/22 A kérdező kommentje:
Ja csak nem ide kellett volna írni ahol mindenki látja, hanem privátba.....
2014. júl. 27. 21:27
12/22 anonim válasza:
Dehát úgyse tudja senki, hogy ki vagy, anonim oldalról van szó.xD De aztán ne ide írja. Ember... milyen lények élnek.xD
14/22 A kérdező kommentje:
Többen ne írjonak. Nem küldök már képet senkinek.
2014. júl. 27. 22:16
15/22 anonim válasza:
Szívesen megnezlek ha meg kíványcsi vagy:) 16L
16/22 anonim válasza:
Küldheted a képet privibe :) ^^
18/22 anonim válasza:
Nekem küldhetsz ha szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!