Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ő szexi? (srác)

Ő szexi? (srác)

Figyelt kérdés

Kort is légyszíves.

[link]

2015. jan. 22. 08:49
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem miért vakuz a saját szemébe mindig, utána meg itt hunyorog. Meg az a hónaljkutya... De tőlem jobban néz ki, abban biztos vagyok. 20/F
2015. jan. 22. 08:51
 2/38 anonim ***** válasza:

Huuu ez igen :D

nagyon jó :)))

2015. jan. 22. 08:52
 3/38 anonim ***** válasza:
72%

Terminátor tükör hobbit!

Kis p.cs! :D

2015. jan. 22. 08:53
 4/38 A kérdező kommentje:
Fiúk véleményére nem vagyok kíváncsi, ha heteronak érzed magad miért írtál egyáltalán egy ilyen kérdésre kommentet?
2015. jan. 22. 08:55
 5/38 anonim ***** válasza:
94%
Első ránézésre ez egy nyomorult, patkányképű, televart, plázacica imádó f***fej
2015. jan. 22. 08:56
 6/38 anonim ***** válasza:
75%

ez a srác ez drogozik? nem akartam kommentet írni mert nem vagyok lány de nézzétek már a szemeit.

illetve szerintem ez annyi cuccot szed az izmaira hogy úgy járt mint Joe, fogamzásképtelen.

+ lemerem fogadni hogy cigizik is a drogozás mellett.

2015. jan. 22. 08:59
 7/38 A kérdező kommentje:

A fiúk rosszabbak mint a lányok, ha egy srác jól néz ki az b@.zi+drogos+dohányzik+veri a nőket+az anyját is eladná stb...

Ne itt hisztizzetek srácok!!

2015. jan. 22. 09:06
 8/38 anonim ***** válasza:
5%

Te agyhalott...joe csak a tv-be fogamzás képtelen!-.-

Az csak szinészkedés-.-

Amugy miért irigykedtek?

Szánalmas.

2015. jan. 22. 09:09
 9/38 A kérdező kommentje:

:D :D :D

Az olyan fantasztikusan igényes sorozatokból szocializálódnak mint a barátok közt.

2015. jan. 22. 09:12
 10/38 anonim ***** válasza:

Tudom, de a példa valóságos. Senki nem mondta hogy élőben is az.

Mellesleg, vidéken nőttem fel, romák között 1500 fős faluban. Ha valaki drogozik rögtön észreveszem. Vannak tipikus tünetei és látszatai, olyan vagyok mint egy ex drogos, független hogy sose drogoztam, mégis fele haveri társaságom drogos vidéken, mivel ott mindenki arra függött rá.

Úgyhogy ha valaki drogos előttem nem tudja titkolni. Lehet támadni, de tessék rászokni akkor, aztán majd te is rájössz hogy igazam van, csak nézz bele majd napi szinten a tükörbe.

Cigi az meg csak azért mert rá van írva. Erre majdnem hogy az életemet is rátenném. Nem irigykedem az a műizom engem nem vonz.

2015. jan. 22. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!