Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ő szexi? (srác)

Ő szexi? (srác)

Figyelt kérdés

Kort is légyszíves.

[link]

2015. jan. 22. 08:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%

:D

Irigy ge...ik.

Ez van mindenhol,aki jol néz ki,azt támadják és lenézik.

2015. jan. 22. 09:14
 12/38 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező!Én egy lány vagyok,és mégis egyetértek az elöttem szólókkal! :/

Eleve tényleg nem lenne ronda,de az arcán (és főleg az arckifejezésén) nagyon látszik a cuccozás :/

És mivel az izmot sem a mezőn szedte bálapakolással,így az izomtömegnövelők is biztos kifejtették már "jótékony" mellékhatásaikat.

Szóval nem.nem szexi :/

20/L

2015. jan. 22. 09:15
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
És hogy jön ide a drog meg a cigi te barom?-.-
2015. jan. 22. 09:15
 14/38 anonim ***** válasza:
24%

Hogy lehetnek ennyire buták az emberek?:O

Aki izmos az már csak szteroidos lehet?

Izomtömegnövelő...remélem nem a táplálékiegészítőre gondolsz-.-

2015. jan. 22. 09:18
 15/38 A kérdező kommentje:

Mindenki elvégezte a csi miami okj-s tanfolyamot? :D :D

Én tudom, mert tudom!!! LOL jó érv..

Az meg hogy tömegnövelőt szed evidens, de mindenki aki jár kondizni az szed. Ezek nem tiltott cuccok, tömegnövelő, fehérje stb.. Az összes kondis szed ilyeneket.

Az meg, hogy nem vagy irigy...

Ha valóban nem lennél az akkor nem írtál volna ilyen indulattan egy ismeretlen emberről hanem csak átsiklottál volna a kérdésen, de te nem ezt tetted.

Te tudom, hogy te csi mimami helyszínelő vagy :D

2015. jan. 22. 09:21
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön be :DD
2015. jan. 22. 09:22
 17/38 anonim ***** válasza:
48%
Ezek azt gondolják a tápkiegekről,hogy kox.
2015. jan. 22. 09:23
 18/38 A kérdező kommentje:

Nyilván nem kox.

Mindegy, fiúk ne írjatok. Keressetek olyan kérdést amiben lány van. Ha nem tartod magad homoszeuális ne írj!!

2015. jan. 22. 09:26
 19/38 anonim ***** válasza:

Baromira nem érdekel a srác elhiheted, sportolok én is de ez számomra bőven elég a futással illetve az eliptikus trénerrel

Vannak olyan "izomgeneráló" cuccok amiket pl. a kedvenced "Christofel" is szed. Ezeket tolhatja ő is, hiszen látszik hogy nem eredeti izmai vannak. Felfújt lufik (mármint egy fizikai munka a földbe döngölné).

Egyébként ha nem lenne ennyi tetkója, eltűnne a hónaljszőre, nem látszana rajta hogy drogozik illetve az izmai is normálisak lennének azt mondanám hogy komoly konkurencia. De így nem mondok ilyet, mert tudom hogy a lány baráti köröm mind körberöhögné.

2015. jan. 22. 09:26
 20/38 A kérdező kommentje:

Nem érdekel chrisofer, rendben edzél nem igazán zavar, de könyörgöm, ez a kérdés lányoknak szól és tőlük is várok kommentet.

Az meg hogy valaki tömegnövelőt szed az természetes ha kondizik. Ez nem tiltott szer.

Ha nem lenne szőrös a hónalja akkor nem drogozna? Mivan XDDD

Mondom én, csi :D

2015. jan. 22. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!