Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ő szexi? (srác)

Ő szexi? (srác)

Figyelt kérdés

Kort is légyszíves.

[link]

2015. jan. 22. 08:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Te itt most csak seggnyalásra vágysz vagy mi?
2015. jan. 22. 09:30
 22/38 anonim ***** válasza:
nálam ez az a kategória, hogy otthonra azért nem kéne.
 23/38 anonim ***** válasza:
51%

Kedves utolso! 10 ev edzesel es jelentos szakirodalmi tudassal a hatam mögött se hallottam soha ilyen "izomfelfújó" szerekről.

Kerlek küldj egy hiteles linket,ha meg nem tudsz akkor fejezd be az ostobasagok pofazasat.

A fizikai munka meg megszokas kerdese. Te se birnad

Es szerencsere nem mindenkinek az eletcelja hogy jo fizikai munkas legyen. Van aki kicsit magasabbra vagyik..;)

24/38 anonim ***** válasza:
Nem utolso,19.
2015. jan. 22. 09:31
 25/38 anonim ***** válasza:

# 23 hogy ne bírnám mikor vidéken tanyán nőttem fel?! Hülyeséget beszélsz.

Youtube - Cristofel.

Olyan szereket szed, amitől "örjöngő" lesz + szurizza is magát. Mutatott is egy videót mikor odaállt egy eredetileg kondizott csávó mellé, látszott mennyire "szabályos és mű" az ővé.

Ezek a szerek amiket ő szed minimális edzéssel is izmot növelnek, de ha nem edz és úgy szedi, akkor is hoz eredményt csak lassan.

Ajánlom megnézni még a Halász Bénis Videósorozatot is, ott is elhangzik ez.

2015. jan. 22. 09:38
 26/38 anonim ***** válasza:

"Tanyan nőttem fel"

Akkor mar ertem miert olyan Szent es Dicsőseges dolog szamodra a fizikai munka.

Kaja meg erofeszites nelkül meg semmi se hoz izmot. Megneztem ezt a Cristofel akarkit,kb semmi izom nincs rajta.

2015. jan. 22. 09:42
 27/38 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a videó.

Másrészt, kedves kérdező, az írásaid után, és az intelligencia szintedből kiindulván példának okáért:

ha nem lenne hónaljszőre, nem látszana rajta hogy drogozik...

VESSZŐ van a kettő között, azt jelenti "eltérő gondolatok egymástól" - látszik hogy a magyar nyelv értelmezése is gondot okoz, ezek után szerinted van miről még meggyőznöm téged? Nincs, és itt befejeztem. Ezt a srácot körberöhögöm, sőt, egy vékony gebét hamarabb tekintek konkurenciának mint egy ilyet, mert a "normális lányok" akik engem érdekelnek az ilyen férfiakon átnéznek. Szerencsére.

2015. jan. 22. 09:47
 28/38 anonim ***** válasza:

Nincs olyan felfújt izom (talán azt hiszed levegővel van tele :D), vagy műizom. Ezt csak a tájékozatlan hülyék szokták mondani. A tömegnövelők azok normális táplálékok, a fő alkotórészüket tejsavóból vonják ki, ugyanolyan építőanyagokból áll, mint a rendes kaja. A kox pedig gyógyszer, amit hormonokat tartalmaz.

Ha egymás mellé állítasz egy kezdő koxost meg egy kox nélkülit, nem fogsz tudni különbséget tenni köztük, hogy jéé, ennek koxos izma van. Sok-sok éves edzés múlt után lehet megállapítani valakiről, hogy rendszeres szed szteroidot, mert van az az izomtömeg, amit nme lehet azok nélkül elérni, de kedvenc kubai tahónk, meg ez a tetovált gyerek nem az a szint.

Áruld el nekem, miből állapítottad meg, hogy Cristofelnek a testéről, hogy koxos? Vagy a képen lévő gyerekéről, hogy az "felfújt izom"? Szerintem nem fogsz tudni semmi értelmeset mondani, csak okoskodsz itt vidékről, de amúgy fogalmad sincs semmiről.

2015. jan. 22. 09:52
 29/38 anonim ***** válasza:
Megnézted a videót?! Benne van minden válasz!
2015. jan. 22. 09:54
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Bírom, hogy ti "tanyasiak" mindig mindent jobban tudtok a testépítésről. :D Aki olyat mond, hogy felfújt izom, az alapból segghülye, ugyanis ez lehetetlen. Vagy ha nem akkor leírhatnád tudományos nyelven, hogy mégis hogy történik az egész. Amúgy szerinted a tested tudja, hogy te 20 kilós zsákokat, vagy 20 kilós súlyzókat emelgetsz?
2015. jan. 22. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!