Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek a mai lányok...

Szerintetek a mai lányok mennyire preferálják, ha facebookon rájuk írva próbálnak ismerkedni velük a srácok?

Figyelt kérdés
konkrétan van egy alattam levő évfolyamon egy lány, aki tetszik és kezdésképp arra gondoltam hogy ráírok, mivel egyszerűbb, mint random odamenni hozzá "ismeretlenül". igazából tudja ki vagyok, mert még ő jelölt be engem nem rég facebookon. a lány 15 éves. szerintetek az ilyen korú lányok manapság hogyan viszonyulnak az efféle ismerkedéskezdeményezéshez?
2015. jan. 19. 22:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
kezdeményeztem már ugyanígy ismerkedést, az elején tök jól alakult a dolog, de végül hoppon maradtam, szóval ebből a szempontból nem jött be ez a dolog. mondjuk nem következik ebből, hogy a következő esetleg bukó lenne, mert más személyről van szó :) csak már kezdeményeztem így dolgot és nem is volt vele probléma, mert rengeteget beszélgettünk az illetővel és jó hangulatban :)
2015. jan. 19. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"Szia! Láttam, FB-on jelöltél, örültem, hogy megtaláltál és ismerősök lehetünk végre. Gondoltam rá, hogy rád írok, de... hát... izé... szóval szemtől szemben akartam megkérdezni, hogy volna-e kedved délután a parkban zúzni egyet? Van ott egy irtó jó hamburgeres, minden reggel ott szoktam bevágni egy hatalmas sajtburgert, de most izé... miért nézel rám ilyen furcsán? Kajás maradt a képem reggel óta, vagy fikás az orrom, vagy mi?"

Ez csak egy teljesen hétköznapi leszólítás véletlenszerű adatokkal. Ne legyél már töketlen! Hajrá!

2015. jan. 19. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:

egyszer volt ilyen kapcsolatom

de mondjuk mi jóval idősebbek vagyunk, és egy közös ismerős posztja alatt kezdtünk beszélni, kb fél évig tartott a dolog

2015. jan. 19. 23:02
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) megpróbálok keresni egy közös ismerőst esetleg, ha nem jön úgy össze, akkor lépni fogok :)
2015. jan. 19. 23:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen egész nyugodtan menj oda.... Tudod a facebook elött is volt élet, és análkül ismerkedtek az emberek, hogy elötte bejelőlték volna a másikat... hihetetlen de működik a dolog.
2015. jan. 20. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!