Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek a mai lányok...

Szerintetek a mai lányok mennyire preferálják, ha facebookon rájuk írva próbálnak ismerkedni velük a srácok?

Figyelt kérdés
konkrétan van egy alattam levő évfolyamon egy lány, aki tetszik és kezdésképp arra gondoltam hogy ráírok, mivel egyszerűbb, mint random odamenni hozzá "ismeretlenül". igazából tudja ki vagyok, mert még ő jelölt be engem nem rég facebookon. a lány 15 éves. szerintetek az ilyen korú lányok manapság hogyan viszonyulnak az efféle ismerkedéskezdeményezéshez?
2015. jan. 19. 22:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok de nem mertem még ráírni a lányra...
2015. jan. 19. 22:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem jelölök/igazolok vissza idegeneket. 18/L
2015. jan. 19. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:

Úgyis sokat vannak fönt (átlag), és tényleg ez a legegyszerűbb, szerintem teljesen rendben van:)

hajrá

2015. jan. 19. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Ma már mindenki rá ir mindenkire... semmi különös nincs benne. Ha különleges akarsz lenni számára, nem egy a sok közül, embereld meg magad és menj oda személyesen.
2015. jan. 19. 22:40
 5/15 A kérdező kommentje:
ne haragudj, kedves #2, de ez most miért hasznos információ számomra? :)
2015. jan. 19. 22:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod meg négyszemközt? Sokkal közvetlenebb, sokkal egyenesebb, és már akkor, az első pillanatban eldől, hogy rokonszenveztek-e egymással, vagy sem. Interneten meg megint más. Ott teljesen más kép alakulhat ki benne rólad, ill. benned róla. Nem támogatnám az ötletedet, hogy ráírj. Próbáld meg inkább a suliban, ha legközelebb lehetőséged adódik rá.
2015. jan. 19. 22:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem írhatsz neki valamit. Ha már tudja a neved, mivel ugye, ő jelölt be először, akkor már valahonnan kell, hogy ismerjen. Bejelölni csak olyan embert lehet, akinek tudjuk a nevét is. Szerintem a kezdő lépést már meg is tette azzal, hogy bejelölt, ez már jelent valamit, és emiatt vagyok amellett, hogy írhatsz neki.
2015. jan. 19. 22:49
 8/15 A kérdező kommentje:
és csak úgy menjek oda hozzá random, hogy "szia, tetszel"? miközben ő meg mással beszélget? :)
2015. jan. 19. 22:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Persze, én sem úgy értettem, hogy csak a neten ismerkedj vele, de ha nem érzed magad elég bátornak, akkor írhatsz neki, és utalhatsz arra, hogy mit szólna, ha odamennél hozzá és ismerkednétek egymással személyesen, vagy valami ilyesmi. Tehát először a neten kéne megtudni a dolgot, hogy hogyan fogadná, ha személyesen még nem vagy elég bátor.
2015. jan. 19. 22:54
 10/15 A kérdező kommentje:

"ez már jelent valamit, és emiatt vagyok amellett, hogy írhatsz neki."

szerintem ez még közel sem jelent semmit, mert 1300 ismerőse van :) amúgy én is a személyes ismerkedés híve vagyok, de ez a szitu tényleg több, mint furcsa lenne, ha odamennék hozzá suliban. ha egyszer beszélünk és jól alakul az első beszélgetés, akkor suliban általában fogunk tudni beszélni, ha úgy van. :) de hát kíváncsi vagyok Ti hogy gondoljátok. esetleg valami tipp a személyes bemutatkozáshoz?:)

2015. jan. 19. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!