Nektek mi a véleményetek a facebookon való ismerkedésről?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit látásból ismerek és tetszik. Mennyire lenne jó ötlet ráírni csak úgy, ismerkedés céljából? A lány 16 éves, én 18.2015. jan. 12. 17:39
3/19 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetbe vagyok, írj rá, hogy nem zavarod-e, úgyis nem-et mond mert érdekli hogy mit akarsz, aztán mond meg neki, hogy megismerkedhetnétek ha nincs ellenére:D nemtudom jó ötlet-e, de én ezt fogom:D
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak nekem ez a fajta ismerkedés elég 'creepy' úgymond. :D
2015. jan. 12. 17:44
6/19 anonim válasza:
Csak 1 fokkal jobb, mint itt gyik-en ismerkedni, de amúgy mind2 elég gáz sztem.
7/19 anonim válasza:
4,nekem is,ezért nem is teszem. Ismerkedni szerintem csak élőben lehet.
8/19 A kérdező kommentje:
Az oké, de suliban, nagy tömegben ha esetleg meglátom ő meg a barátnőivel beszélget... az lenne egy kicsit érdekes szituáció szerintem. Odamenni ismeretlenül.
2015. jan. 12. 17:48
9/19 anonim válasza:
Úgy cakompakk egy kalap alá veszem kompletten az egész interneten való ismerkedést. Nekem nem jön be, nem is próbálkoznék be senkinél sem. Arra igencsak kicsi az esély, hogy ott lakik tőled 100 méterre, s összefussatok. Annak meg nincs sok értelme, hogy több száz kilométert utazgassanak a felek alig pár óra közös időtöltés miatt.
10/19 A kérdező kommentje:
Mivel egy iskolába járunk, tudom, hogy a városban lakik. Én a szomszéd várostól lakom 15 kilométerre. Ezzel nem lenne gond. Csak szerintem maga a szituáció elég érdekes lenne, amit az előző kommentemben leírtam.
2015. jan. 12. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!