Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a facebookon való ismerkedésről?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit látásból ismerek és tetszik. Mennyire lenne jó ötlet ráírni csak úgy, ismerkedés céljából? A lány 16 éves, én 18.
2015. jan. 12. 17:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
szomszéd városban*
2015. jan. 12. 17:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Jaaa, a kommenteket nem olvastam. 10-15 kilométer annyira még nem vészes, belefér. Viszont FB helyett inkább élőszóban próbálkozz, jobban megéri. Én is nagyon gondolkodom mostanában egy helyes lányon, de folyton a barátnőjével lóg, pedig már elhatároztam, hogy legközelebb leszólítom, ám azóta még nem találkoztunk. :) Egyébként ő már észrevett téged? Tud rólad? Vagy jelenleg azt sem tudja, hogy létezel? Mert ha azt sem tudja, hogy ki vagy, akkor lehet így is, és úgy is felesleges próbálkozás lenne. Nem lebeszélni akarlak, pusztán racionális próbálok rálátni a szitura.
2015. jan. 12. 18:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát már nem tudom hogyan de facebookon ismerősöm egy ideje. Meg suliban 1-2 alkalommal összenézünk 1 pillanatra és ennyi. De még sose beszéltem vele.

Egyébként én se vagyok a nagy facebookozás híve, csak arra használom, hogy dumáljak emberekkel chaten. Viszont ebben a szituban talán előnyösebb lenne először ott ráírni, a mai, nálam fiatalabb generáció talán inkább vevő erre. Aztán majd ott lereagálni, hogy megérné-e találkozni.

2015. jan. 12. 18:07
 14/19 anonim válasza:

Elárulok valamit...én így jöttem össze első barátommal,egy suliba járunk és ráírtam valami gagyi kérdéssel,és elkezdtünk beszélgetni,majd találkoztunk...2 hónapig voltunk együtt.

Második és egyben a mostani barátommal is így jöttem össze,4 hónapja vagyunk együtt. :)

2015. jan. 12. 18:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyszer úgy öt évvel ezelőtt még Iwiwen próbáltam meg ismerkedni úgy, hogy előtte a vonaton találkoztam a lánnyal. Rövid úton lekoptatott azzal, hogy most nem ismerkedik. Két hét múlva meg már volt egy barátja.

Nem rossz ötlet, de ugyanakkora sikered lenne élőben, mint neten szerintem.

2015. jan. 12. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
15 lehet, hogy akkor már képben volt a másik pasi és vele ismerkedett, és nem akart mellette mással ismerkedni. Nem kell egyből mindenkiről a legrosszabbat feltételezni (bár általában én is ezt szoktam tenni).
2015. jan. 12. 18:11
 17/19 anonim ***** válasza:
szerrintem próbálj meg vele elsőnek szemezni és ha már ő is észrevett akkor nyugodtan raírhatsz
2015. jan. 12. 18:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. jan. 12. 18:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem jön be... Régen volt h társkeresőkön ismerkedtem de elég is volt... L/25
2015. jan. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!