Nektek mi a véleményetek a facebookon való ismerkedésről?
Hát már nem tudom hogyan de facebookon ismerősöm egy ideje. Meg suliban 1-2 alkalommal összenézünk 1 pillanatra és ennyi. De még sose beszéltem vele.
Egyébként én se vagyok a nagy facebookozás híve, csak arra használom, hogy dumáljak emberekkel chaten. Viszont ebben a szituban talán előnyösebb lenne először ott ráírni, a mai, nálam fiatalabb generáció talán inkább vevő erre. Aztán majd ott lereagálni, hogy megérné-e találkozni.
Elárulok valamit...én így jöttem össze első barátommal,egy suliba járunk és ráírtam valami gagyi kérdéssel,és elkezdtünk beszélgetni,majd találkoztunk...2 hónapig voltunk együtt.
Második és egyben a mostani barátommal is így jöttem össze,4 hónapja vagyunk együtt. :)
Egyszer úgy öt évvel ezelőtt még Iwiwen próbáltam meg ismerkedni úgy, hogy előtte a vonaton találkoztam a lánnyal. Rövid úton lekoptatott azzal, hogy most nem ismerkedik. Két hét múlva meg már volt egy barátja.
Nem rossz ötlet, de ugyanakkora sikered lenne élőben, mint neten szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!