Mit írhatnék a lánynak első üzenetben facebookon, hogy legyen esélyem megismerkedni vele?
Néhány nappal ezelőtt véletlenül találkoztam egy lánnyal, aki azonnal megtetszett nekem. A probléma ezzel csak annyi, hogy nagyjából minden nap legalább 10 hímnemű egyed jelentkezne be nála, de sikertelenül járnak. Ne értsétek félre, a lány nem celeb, vagy valami olcsó r!banc, de nem is teljesen egy átlagos, mezei valaki, a többi vele kapcsolatban legyen titok (:
Hosszú keresgélés után megtaláltam az adatlapját facebookon, most valami nagyon ötletes szöveget kellene neki írnom, meg persze azt is, hogy egyáltalán honnan ismerem. Tudnátok esetleg valami jó tippet adni ilyen ügyben, hogy esetleg mégis felfigyeljen rám? Tudom hogy talán az amerikai elnök lányánál is nagyobb esélyem lenne, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy teljesen beleszerettem ebbe a csajba, és nem mehetek el úgy az ügy mellett, hogy meg sem próbáltam az egészet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!