Szerintetek a lány vagy a fiú dolga az első lépés?
szereted? ha igen, akkor lépj és tegyél meg mindent.
ha nem, akkor meg lépj mit veszthetsz alapon.
bár az is igaz h az ő dolga lenne, de sztm megpróbálhatnád :)
16/f
Az oké, hogy az első lépés a miénk, de egy-két randi után ne nekünk kelljen már mindig utánatok futnunk... Az esetek 90%-ban az jön le ilyenkor, hogy nem érdekeljük a lányt.
F
Randi felvetése bárki ötlete lehet, de miután megcsókolt.... jobb lenne ha ő lépne. Nem túl biztató, de azért önthetsz tiszta vizet a pohárba azzal, hogy megkérdezed mennyire lehet őt komolyan venni :-))
F/27
Hááát akkor tényleg neki kellene írnia, legalább annyit hogy megkérdezze, mi újság... Ha nem hív el valahová, ráadásul ha még a csókot sem hozza szóba, akkor két opció van: vagy egy töketlen betoji, vagy nem akar tőled semmit.
#3 voltam.
"én vagyok a lány, és úgy gondolom, hogy ez nem az én dolgom"
Azt tudod, hogy ez így Darwin-díjas alakítás a részedről?
EGYENJOGÚSÁG VAN, ha nem tudnád! Ezért harcoltatok - akkor most használjátok is ki!
Viszont a leírásod alapján egyikőtöket sem érdekli igazán a másik. Téged sem - és őt sem. Érdeklődtök mindketten, de csak "hobbi" szinten (vagyis jobb nincs alapon).
Döntsd el, hogy érdekel-e ő téged - és utána lépjél TE. Valamilyen irányban.
Akkor, ha lélekben már felnőtt vagy. Ha még gyerek, akkor pedig itt az idő felnőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!