Első lépés - izgulás "legyőzése", de mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Ugye a lányok nem csípik a beszari fiúkat, ezért változtatnom kellene. Annyi a baj velem, hogy elég izgulós vagyok minden téren, és ugye ha odamegyek a lányhoz, és elkezdek vele beszélgetni, és tuti leblokkolok, beparázok stb. Meg ugye van az a bizonyos 'kínos csönd'. Ezekre ötlet?
Először alakíts ki vele egy baráti viszonyt például megkérdezhetnéd tőle hogy: ,,hogy vagy?" vagy ,,milyen volt a napod?" esetleg ha suliban vagytok(nemtudom hogy osztálytársad-e vagy sem) akkor ,,neked hogy ment a ... dolgozat?" vagy ,,érted te a ...? Mert én nem."
Meg ha előjön az a bizonyos ,,kínos csönd" akkor csak úgy random kérdezz rá mit szeret, és biztos hogy találtok valami közös témát(főleg ha a csaj kicsit fiúsabb).
2014. márc. 26. 22:34
2/6 anonim válasza:
Miért tulajdonítasz neki nagyobb jelentőséget, mint egy mezei beszélgetésnek? Sz.rj rá nagy ívben, ne foglalkozz te azzal, hogy épp egy lánnyal beszélsz.
2014. márc. 26. 22:38
3/6 A kérdező kommentje:
Hazafelé jövet a buszon szoktam látni. Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még. (Mindenkinek megy/ment a zöld.)
2014. márc. 26. 22:42
4/6 anonim válasza:
szemezgess vele mikor látod, aztán csak menj oda hozzá. valami dumát vágj le, nincs jelentősége. a csaj is pont ugyan annyira fog izgulni. kérdezgesd, közben mesélj magadról is valamit, lehetőleg kérdezzen rá, és nem lesz kínos csönd. de ezt gyakorolni kell.
2014. márc. 27. 15:26
5/6 anonim válasza:
gyakorold otthon, hogy szabadon lélegzel (számolhatod is), és lassabban beszélsz.
2014. márc. 27. 15:30
6/6 anonim válasza:
Keress tesztalanyokat. Random menj oda emberekhez és beszélj velük. Elég csak hogy "Jó napot mennyi az idő?" vagy hasonlók aztán ezt fejlesztheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!