Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Küldjek virágot egy 29 éves...

Küldjek virágot egy 29 éves csajnak, hogy tudassam vele h bejön nekem? 22/f

Figyelt kérdés
a kérdés leginkább a 30éves nőknek szól, ők h viszonyulnának egy ilyenfaja kezdéshez? facebook-on ismerkedtem me a csajjal nagyon jó fej, de úgy érzem kellene dönteni kicsit a beszélgetéseken,ezzel jobb lenne, vagy bezárkózna?!

2014. jan. 30. 21:23
 1/8 anonim válasza:
Szerintem bejönne neki :) 31 nő
2014. jan. 30. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
majd biztos egy kis csírával akar kavarni
2014. jan. 30. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem simán hívd el randira.
2014. jan. 30. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:

a nők többsége az idősebb férfiakat szereti (mert tehetősebbek és "előrébb" járnak az életben), illetve nem mer felvállalni egy ilyen kapcsolatot.

döntsd el, mit akarsz tőle és ezt tudasd vele is.

szerintem gyerekesnek tűnhet ez a romantikus sablon, de van olyan aki azt szereti. inkább szeméylesen.

2014. jan. 31. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 +1
2014. jan. 31. 10:00
 6/8 anonim válasza:
Írd neki, hogy kanos vagy. A többi majd jön magától. WARNING: lehet, hogy fájni fog.
2014. jan. 31. 19:21
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi az értelmes válaszokat a többi felesleges emberkének,meg ennyit...

Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!

2014. febr. 1. 00:37
 8/8 anonim válasza:
Nagyon bölcs vagy. Csak tudod ezek a lehető legszánalmasabb bosszúk, ami azt bizonyítja, hogy emberileg egy hatalmas nulla vagy. :) Nem mellesleg a hozzád hasonlóknak nemhogy idősebb, de semmilyen értékelhető nőjük nem lesz. A te egód is magasabb szinten van, mint az IQ-d.
2014. febr. 1. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!