Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele hogy nekem is bejön? Bővebben lent

Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon bejön... már pár éve ismerem de még sose beszéltem vele. nyáron ő is ott volt beiratkozáson de még nem voltunk köszönőviszonyba se aztán mikor hazaértem ráírtam facebookon h milyen szakra megy stb... megpróbáltam kezdeményezni aztán másnap arra vártam h hátha rámír hogy mizujs vagy vmi de nem... aztán múlthéten mentem le barátnőmmel suliba és megálltunk vmiért és ő jött velem szembe, hát mivel nem voltunk köszönőviszonyba se ezért nem is számítottam semmire... aztán elmosolyodott és köszönt :) azóta csak köszöngetünk de ahányszor összefutunk suliba mindig mosolygunk egymásra... hogy tudassam vele hogy többet akarok? úgy hogy ne hogy azt higyje hogy nyomulok :/
2012. szept. 15. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
és el is olvasta azt a levelet?
2012. szept. 15. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:
persze beszélgettünk így suliról meg ilyenek
2012. szept. 15. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:

régen i.e. 400-ban az Amasonas folyó mentén élő törzseknél az volt a szokás, hogy a nők megjelölték azt a helyet ahol az a pasi aludt. Éjjel körbetáncolták majd körbepisilték minden hová egy keveset.

Te is ha ül a srác menj oda táncold körbe, majd 4 oldalról pisild körbe.

2012. szept. 15. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
ez kicsit alpári válasz volt.. :D
2012. szept. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!