Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam randizni, hogyan tudassam vele, hogy bejön nekem?
15 éves srác vagyok, és van egy lány (osztálytársam) aki negyedik éve jár az osztályba. Nem tudom, hogy bejövök-e neki, de ő nagyon bejön nekem. ÁLtalában kicsit félénkebb vagyok, de ha olyan a hangulatom, akkor nem vagyok az. Igyekeztem közelebb kerülni hozzá, például amikor egyszer rosszul lett, és hazament, akkor suli után közösségi oldalon rákérdeztem hogy hogy van, meg hasonlók.
A kérdés: hogyan tudassam vele, hogy mit érzek, és hogyan, hova hívjam el randizni?
Azt se tudom hogy ő érez-e irántam valamit. Néha vannak olyan szituációk amikor ezt érzem, de olyan is van, amikor nem.
Apropo. Van egy másik osztálytársam (srác) aki az egyik legjobb spanom, de vele is szokott beszélgetni, és azt érzem, hogyha valaki iránt érez valamit, az nem biztos hogy én vagyok, hanem ő. Eléggé "gyagyás" srác, még egyre jobban idegesítő, de nem is tudom.
Szerintetek hogyan tudnám megállapítani, hogy érez-e valamit iránta, ha esetleg irántam nem?
van kedved hétvégén eljönni moziba megnézni xy filmet,
ennyi :P nekem pl bejönnek a magabiztos, kezdeményező fiúk
igen..a cikizés valószínű..
de elég gáz h emiatt cikiznek vkit..istenem mi a faxért..féltékenységből mert nála bepróbálkozott másnál meg nem v miii?
de ha cikizés lenne..akk mondd meg h az cikizzen akit még sose utasítottak vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!