Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam egy sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam egy sráccal, hogy bejön nekem?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én is bejövök neki, de nem tudom... Hogyan tudassam vele, úgy, hogy ne legyek teljesen konkrét?

Szóba még nem sokat beszéltünk, de chat-elni szoktunk egymással

2012. aug. 5. 09:14
 1/4 DiMalto ***** válasza:
100%
ha körbe lövöd a a témát az nem segít.....konkrétan jelezd neki,azt nem lehet félre érteni!!
2012. aug. 5. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Lépj a tettek mezejére!
2012. aug. 5. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj vele találkozni, és beszélgessetek, és szép lassan úgyis kiderülne hogy ő mit is gondol rólad... akárki akármit is mond a chat az meg egy jó dolog, hiszen szinte akárkivel föl tudja venni a kapcsolatot az ember, nem csak azokkal akik a szűk környezetében élnek, de hozzáteszem hogy valóban vannak olyan dolgok amiket jobb személyesen közölni.
2012. aug. 5. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy kedveled. Akár megmondhatod neki azt is, hogy miért.
2012. aug. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!