Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele, hogy bejön nekem? És honnan veszem észre, hogy én is bejövök neki?

Figyelt kérdés
Rengeteget utazok vonattal, így már szinte ismerem a vonatomon levő kalauzokat. Van köztük egy nagyon rendes, örök mosolygós férfi, akit amióta megláttam, folyamatosan ő jár az eszembe. Talán sikerülne is elfelejtenem, ha nem lenne velem közvetlen, mint a többi utassal, és udvariasabb, mint a többi kalauz. Nagyon bejön, de úgy gondolom, neki kellene először lépnie, bár köztudott, hogy a fiúk többsége jobban díjazná, ha a lány tenné meg az első lépést. Napok óta folyamatosan ő jár a fejemben, s minden nap azért izgulok, hogy ő legyen a vonaton. Mit tegyek,
2013. jan. 16. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem szólítsd meg, kérdezz rá hogy nős-e. Ezt biztos érteni fogja :)
2013. jan. 16. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!