Van egy lány ismerkednék vele facebookon már beszéltünk is nem tudom mivel keltjem fel magamra az érdeklődését semmit nem kérdez vissza igy elég egy oldalú az üzenet mi a teendő? 16/F
Figyelt kérdés
PL: megkérdezem mit csinál, milyen napja volt ,hogy érzi magát, mit tervez és semmit nem kérdez vissza csak tömör válaszok jönnek vissza2015. jan. 12. 21:53
1/3 Tibohr válasza:
Ez női nyelven annyit tesz: Kopj le!
2/3 anonim válasza:
Nem akar bunkó lenni válaszol, de Te nem érdekled és ezért nem kérdezget.
3/3 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is.. csak én vagyok a lány és a srác reagál így.. szerintem hagyd.. én is azt teszem. Majd ha akar beszélgetni, akkor úgyis írni fog. Addig meg csak rosszul érzed magad emiatt.. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!