1.: Mert a nők mindig náluk magasabb pasikat választanak... :-)
2.: Mert egy alacsony csajnak a fejére lehet rakni a sört, miközben szopik! :-)
2015. jan. 15. 22:36
2/13 anonim válasza:
a nők feromonja a fejük tetején távozik a testükből. ezért alacsonyabban a nők, hogy a férfiakat ezzel "megmérgezzék".
egyébként ez nem törvényszerű, én szeretem a magas lányokat, én is 190 vagyok, és volt már 155 centis barátnőm, elég viccesen néz ki, na
2015. jan. 15. 22:38
3/13 anonim válasza:
Mert akkor a férfiak gladiátornak képzelhetik magukat egy alacsonyabb, törékeny lány mellett.
4/13 anonim válasza:
szerintem nőiesebb testalkatuk van az alacsonyabb lányoknak. valahogy a testi arányok így jobban egyben vannak, kiemelkedőbb az a "homokóra" alakzat. nem tudom másképp megfogalmazni. bár azért 160cm nem árt ha megvan a csaj
5/13 anonim válasza:
xDDDDDDDD
1# ez nagy volt :D
De én special azért mert aranyosabbnak tartom őket
2015. jan. 15. 22:39
6/13 anonim válasza:
Akkor én nem is..., de lecsekkoltam, férfi vagyok. Ami érdekes, mert nekem a magas csajok jönnek be. Fene érti!
2015. jan. 15. 22:41
7/13 anonim válasza:
Nekem mindig az a képzet van a fejemben, hogy a nő a magas, erős férfit szereti, ki védelmezi, a férfi a kicsi, törékeny nőt szereti, kit védelmez.
Ezért a magasabb lányoknak és az alacsonyabb fiúknak picit nehezebb dolguk van.
De ez csak az én fejemben van meg. :)
2015. jan. 15. 22:50
8/13 anonim válasza:
Mert nagyon aranyosak :)
2015. jan. 15. 22:50
9/13 anonim válasza:
Amiért te a kigyúrt, 185-190 centis hapsikra buksz.
2015. jan. 15. 23:07
10/13 anonim válasza:
Tanult magatartási forma, a kisebb mérető "nő" személyében egy védelemre szoruló gyermeket lát az ember, gondoskodásra ingerli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!