Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az miért lehet, hogy netes...

Az miért lehet, hogy netes társkeresőn szinte kizárólag csak 22-23 éves srácok írnak nekem?

Figyelt kérdés
A saját korosztályom ezzel szemben alig ír. 32 éves nő vagyok. Sokkal fiatalabbnak látszok a koromnál, na de akkor is. Kezdem unni, hogy el kell hajtanom ezeket a srácokat..:( Volt már valaki hasonló cipőben? Valami javaslat? Vagy ez azért lehet, mert a harmincas pasik a huszonéves lányokat keresik?

2015. jan. 10. 22:14
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Rendben, nem fogok vitatkozni, de azért az általam megkérdezett (vagyis nekem írt) fiatalabb fiúk 90 %-a nem komoly kapcsolatot akar tőlem..:( és az x-dik bepróbálkozás után már nem igen hiszem el bárkinek is..Amúgy most is beszélgetek elég gyakran egy 22 évessel, aki elég értelmes is..de valahogy nála sem gondolom azt, hogy komolyat akar, pedig vele találkoznék is, mert amúgy jól elbeszélgetünk..Hát nem tudom, én nem hiszek ebben, hogy a korkülönbség nem számít, de ha kellemesen csalódnék lehet, hogy megváltozna a véleményem..:)
2015. jan. 13. 22:32
 32/34 anonim ***** válasza:
Én sem akarok vitatkozni de ha van egy olyan 22 éves srác akivel szívesen találkoznál akkor miért nem adod meg az esélyt neki és egy esetleges kapcsolatnak.Ha élőben is szimpatikus és többet akar a szexnél akkor maximum kellemeset csalódsz benne ám ha ő is olyan mint a többi akkor legfeljebb elmondhatod, hogy neked volt igazad és a fiatalabbak tényleg csak a szexre hajtanak.
2015. jan. 14. 09:10
 33/34 anonim ***** válasza:

"Utolsó előtti: ez nem kegyes hazugság, eléggé szomorú ha el kell magyarázni hogy miért nem."

Hát megpróbálhatod, de miután nincs egységesen elfogadott definíció, így igencsak nehéz lesz. Tehát ez az én olvasatomban pont kegyes hazugság, minthogy ártatlan ferdítés. Hogy miért ártatlan?

Egyszerűen azért, mert az ismerkedés szükségszerű velejárója a megismerés, amely a korhoz kötött túlzó általánosítással inkább káros, mint hasznos. Nincs vízválasztó, ami felett kizárólag családalapítást, az alatt pedig csak önfeledt orgiákat céloznak meg emberek, így a koron kívül egyébként is szükséges az alapos(abb) ismertség, ennek okán azonban a kor már nem számít. Azt nem tagadom, hogy van összefüggés a kor és az emberek aktuális vágyai között, de pont amiatt, amit már leírtam, ez szerintem nem megengedhető, általam nem tolerált előítéletesség, így ebben nincs mit tisztelnem (ez persze csak szélsőséges eset, árnyaltabb eshetőségeknél nem hazudnék).

Azt, hogy egyáltalán nem találkoznak a céljaitok vagy a vágyaitok, jobb esetben 5 perc után le lehet vágni. Ha valaki ezt az 5 percet is sajnálja, az egyben vállalja annak is a következményét, hogy esetleg a "legjobbat" (sokszoros idézőjelben) foghatná ki. Na meg persze a "mit szólnának a haverok, hogy néznének rám az emberek" kérdést is ki lehet zárni, mert általában ez benne van az emberek elsődleges motivációiban, sokkal inkább, mint az észérvek.

De tegyük fel, hogy találkozol álmaid pasijával/nőjével (sarkított példa, tudom), és letagad egy tízest. Mit teszel, ha kiderül?

2015. jan. 14. 15:22
 34/34 A kérdező kommentje:
Vicces milyen vita kerekedettebből ebből az egyszerű kérdésből. De nem lettem amúgy sokkal okosabb..:D Nem vagyok előítéletes amiatt, mert nem szeretnék tíz évvel fiatalabb fiúval komoly kapcsolatot szerintem..Ha öt évről lenne szó, akkor nem gondolkoznék ezen ennyit, de a tíz azért nekem egy picit már sok..Ez lehet, hogy maradiság, de akkor ezt vállalom, én ilyen vagyok. Amúgy a hétvégén találkozunk a sráccal, és akkor majd eldönthetem, hogy mi legyen, érdekes lenne, ha kellemesen csalódnék. Ez is bekövetkezhet elméletben..:) De a leginkább azt nem értem miért csak pasik válaszoltak erre a kérdésre, mivel én arra lettem volna inkább kíváncsi más nőneműeknek is vannak-e ilyen tapasztalataik a társkereső oldalakon..:) Persze azért köszönöm a válaszokat, még azokat is, amelyek megpróbálnak előítéletes nőszemélynek beállítani, amiért reálisan gondolkozom..Na nem baj, valamire biztos jó volt ezt a kérdést feltenni itt..:D :)
2015. jan. 14. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!