Az miért lehet, hogy netes társkeresőn szinte kizárólag csak 22-23 éves srácok írnak nekem?
"Utolsó előtti: ez nem kegyes hazugság, eléggé szomorú ha el kell magyarázni hogy miért nem."
Hát megpróbálhatod, de miután nincs egységesen elfogadott definíció, így igencsak nehéz lesz. Tehát ez az én olvasatomban pont kegyes hazugság, minthogy ártatlan ferdítés. Hogy miért ártatlan?
Egyszerűen azért, mert az ismerkedés szükségszerű velejárója a megismerés, amely a korhoz kötött túlzó általánosítással inkább káros, mint hasznos. Nincs vízválasztó, ami felett kizárólag családalapítást, az alatt pedig csak önfeledt orgiákat céloznak meg emberek, így a koron kívül egyébként is szükséges az alapos(abb) ismertség, ennek okán azonban a kor már nem számít. Azt nem tagadom, hogy van összefüggés a kor és az emberek aktuális vágyai között, de pont amiatt, amit már leírtam, ez szerintem nem megengedhető, általam nem tolerált előítéletesség, így ebben nincs mit tisztelnem (ez persze csak szélsőséges eset, árnyaltabb eshetőségeknél nem hazudnék).
Azt, hogy egyáltalán nem találkoznak a céljaitok vagy a vágyaitok, jobb esetben 5 perc után le lehet vágni. Ha valaki ezt az 5 percet is sajnálja, az egyben vállalja annak is a következményét, hogy esetleg a "legjobbat" (sokszoros idézőjelben) foghatná ki. Na meg persze a "mit szólnának a haverok, hogy néznének rám az emberek" kérdést is ki lehet zárni, mert általában ez benne van az emberek elsődleges motivációiban, sokkal inkább, mint az észérvek.
De tegyük fel, hogy találkozol álmaid pasijával/nőjével (sarkított példa, tudom), és letagad egy tízest. Mit teszel, ha kiderül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!