Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az miért lehet, hogy netes...

Az miért lehet, hogy netes társkeresőn szinte kizárólag csak 22-23 éves srácok írnak nekem?

Figyelt kérdés
A saját korosztályom ezzel szemben alig ír. 32 éves nő vagyok. Sokkal fiatalabbnak látszok a koromnál, na de akkor is. Kezdem unni, hogy el kell hajtanom ezeket a srácokat..:( Volt már valaki hasonló cipőben? Valami javaslat? Vagy ez azért lehet, mert a harmincas pasik a huszonéves lányokat keresik?

2015. jan. 10. 22:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Amúgy is mindenki azt mond magáról, amit akar, csak élőben nincs meg hozzá a kellő bőrvastagság egyesek részéről. Kegyes hazugság pedig nem hazugság, csak megadom azt, amit hinni szeretnének, ha már tudni nem tudhatják.
2015. jan. 11. 11:18
 22/34 anonim ***** válasza:
Én a 13. hozzászóló voltam egyébként. 30-as pasi vagyok, és érdekelnek a 30-as nők. Ha van kedved, írhatnál nekem, ha esetleg ezen az oldalon is ismerkedsz. :)
2015. jan. 11. 12:33
 23/34 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: ez nem kegyes hazugság, eléggé szomorú ha el kell magyarázni hogy miért nem.
2015. jan. 11. 13:12
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedés céljából írtam ki itt ezt a kérdést..:) csak próbálom megérteni ezt a dolgot..de ezek szerint nem volt túl sok értelme..:D
2015. jan. 11. 14:06
 25/34 anonim ***** válasza:
Még mindig a 13. és 22. voltam. Még annyit, vannak szép számmal fiatal férfiak vagy fiúk akár, akik odavannak a náluk idősebb nőkért. Ez egy fétis lehet, vagy nem tudom. Nekik nyilván a való életben nem sok esélyük van ilyen téren, ezért néznek szét szép számmal a társkeresőkön.
2015. jan. 11. 14:18
 26/34 A kérdező kommentje:
Hát ez butaság, kedves utolsó..pont azért furcsállom ezt a dolgot, mert a legtöbb, aki írt nekem az nagyon is jóképű, jó testfelépítésű srác, akinek pont hogy könnyen menne találni a korosztályának megfelelő lányt. Azt sem értem sokszor miért vannak egyáltalán fenn a társkeresőkön..Én kényszerből vagyok fent, mert sem időm , sem lehetőségem nincs nagyon máshol ismerkedni a munkám miatt..de ezek a srácok (sok egyetemista) szerintem azért találnának a korosztályukból bőven lányt..:)
2015. jan. 11. 14:34
 27/34 anonim ***** válasza:
Sztem pedig a 26-os igenis igazat írt.Én is hasonló cipőben járok.20 éves egyetemista vagyok, normális a kinézetem megkaphatnék velem egyidős lányokat is de engem mindig is az idősebb nők vonzottak mind szexuálisan mind érzelmileg.A velem egykorúak valahogy sohasem vonzottak mindig egy idősebb kb 30as nőre vágytam.És egy fiatal srác hátsó szándék nélkül is érdeklődhet a nála idősebbek iránt nem csak azért mert meg akarja őket dugni az érdeklődés alapulhat tiszta érzelmeken is.Lehet bele kell törődnöd abba, hogy a saját korosztályodból nem kellesz senkinek mert a 30as férfiak pedig a 20as csajokat keresik úgyhogy vagy tovább hajkurászod az "igazit" vagy elkezdesz nézelődni a fiatalabbak között is.Nem biztos, hogy mindenki csak szexet akar tőled és utána otthagyna, biztos van olyan aki többet is elképzelne veled.
2015. jan. 13. 21:09
 28/34 anonim ***** válasza:
A 25ös válaszra gondoltam az üzenet elején.(az előző voltam)
2015. jan. 13. 21:10
 29/34 A kérdező kommentje:
Jó, persze, nem azt mondtam, hogy nem tudom elképzelni, hogy nem akarhat egy fiatalabb fiú sem komoly kapcsolatot..Csak én azt nem tudom elképzelni, hogy ez hosszútávú lehetne..mert azért ez elég nagy korkülönbség, mondjuk ha 10 évet nézünk..Mert tegyük fel, hogy mondjuk én négy-öt év múlva szeretnék már egy gyereke,t de egy huszonöt éves srác még a legbulizósabb korban lesz..Nem azt mondom, h. nem lenne egyáltalán értelme, hanem hogy ha reálisan nézzük, akkor egyszerűen nincs értelme egy ennyivel fiatalabb emberrel nekem most ennyi idősen hosszútávra tervezni. márpedig én hosszútávú, normális kapcsolatot szeretnék, nem szexkapcsolatot..Nem az 'igazi'-ra várok..mert arra életem végéig várhatok, volt már egy pár, akiről azt hittem az lesz az igazi..:)
2015. jan. 13. 21:24
 30/34 anonim ***** válasza:

Értem amit mondasz és érthetőek az aggodalmaid de lehetne hosszútávú a kapcsolat egy fiatalabb fiúval is és ugyanúgy hamar véget érhet egy veled egyidőssel a kapcsolat.

Egy 20 éves srác is gondolkodhat úgy h ő 4-5 év múlva már benne lenne a gyerekvállalásban és egy 34 évesnél is előfordulhat h irtózik a gyerekneveléstől.Egy hosszútávú normális kapcsolat és gyerekvállalás amit szeretnél megvalósulhat egy fiatalabb férfival is.A szellemi érettség nem korfüggő.

2015. jan. 13. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!