Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az miért lehet, hogy netes...

Az miért lehet, hogy netes társkeresőn szinte kizárólag csak 22-23 éves srácok írnak nekem?

Figyelt kérdés
A saját korosztályom ezzel szemben alig ír. 32 éves nő vagyok. Sokkal fiatalabbnak látszok a koromnál, na de akkor is. Kezdem unni, hogy el kell hajtanom ezeket a srácokat..:( Volt már valaki hasonló cipőben? Valami javaslat? Vagy ez azért lehet, mert a harmincas pasik a huszonéves lányokat keresik?

2015. jan. 10. 22:14
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Hát igen, meg tudom érteni, hogy siettette volna, mert a nők ezt másképp élik meg harminc fölött..:) De én már nem görcsölök ezen a gyerek témán, most csak egy normális férfit szeretnék egyenlőre, aki nagyjából egyidős velem és nem tíz évvel fiatalabb..akármennyire is hízelgő számomra, hogy ennyivel fiatalabb srácoknak is tetszek, ez azért most kicsit elkeserít inkább.
2015. jan. 10. 22:35
 12/34 viktorvarga ***** válasza:
mert megakarnak dugni a 22 évesek semmit nem jelent.őksem akarnak gyerek töled:)biztos jó milf vagy azért..
2015. jan. 10. 22:38
 13/34 anonim ***** válasza:
Azt nem tudod beállítani, az adatlapodon, hogy hány éveseket keresel? Ha látják, talán nem írnak rád, akiknek nem kéne.
2015. jan. 10. 22:46
 14/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ám annyira hülye, hogy ne tudnám, hogy mit akar egy 22 éves srác leginkább..:) A gyerek téma, meg mint írtam nem izgat..és nyilván én sem akarnék egy huszonévestől..de egy harmincastól sem biztos már..Mert azok sem megbízhatóbbak..:D Vagy csak lehet én nem találkoztam még olyan férfivel..:)
2015. jan. 10. 22:47
 15/34 A kérdező kommentje:
De én beállítottam az alsó korhatárt 27-re, de még így is írnak..:)
2015. jan. 10. 22:50
 16/34 Noren1989 ***** válasza:
Az is lehet, h intelligensek, illetve megcsömörlöttek a fiatal lányok dolgaitól és értelmes beszélgetésre vágynak.
2015. jan. 10. 23:06
 17/34 A kérdező kommentje:

Hát igen, ezt mondták páran közülük, mert mindegyiktől megkérdeztem, hogy miért egy ennyivel idősebb nővel akar ismerkedni..De attól még ezt nem tartom normálisnak..:)

Huszonéves lányok között is biztos van intelligens, aranyos, kedves, érett.

2015. jan. 10. 23:10
 18/34 anonim ***** válasza:
Én 27 évesen sem hiszem, hogy nagyon akarnék 32 éves lánnyal ismerkedni. Maximum a szexig mennék vele. Gondolom a srácok is csak erre hajtottak.
2015. jan. 10. 23:48
 19/34 anonim ***** válasza:
Szóval akkor 32-nek kell kiadnom magam és a gond megoldva.
2015. jan. 11. 01:39
 20/34 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez meglehetősen gusztustalan lenne (szerintem). Ilyen ismerkedéskor mindenki azt mond magáról amit akar, sokan ezért ábrándulnak ki a netes ismerkedésből.

A kérdésre válaszolva: nem tudom miért írhatnak, valószínűleg a fentebbi okok miatt, amelyeket előttem már leírtak. Én mindig csak a korosztályomnak írok társkeresőn. 33F

2015. jan. 11. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!