Az miért lehet, hogy netes társkeresőn szinte kizárólag csak 22-23 éves srácok írnak nekem?
Figyelt kérdés
A saját korosztályom ezzel szemben alig ír. 32 éves nő vagyok. Sokkal fiatalabbnak látszok a koromnál, na de akkor is. Kezdem unni, hogy el kell hajtanom ezeket a srácokat..:( Volt már valaki hasonló cipőben? Valami javaslat? Vagy ez azért lehet, mert a harmincas pasik a huszonéves lányokat keresik?2015. jan. 10. 22:14
1/34 anonim válasza:
Lehet ők találnak meg és tetszel nekik. 22F (most nem viccből írtam tényleg 22F)
2/34 anonim válasza:
Szia! Ha cserébe ismerkedsz, beszélgetsz velem, akkor szívesen elmagyarázom.
23F
3/34 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ennyivel fiatalabbakkal ismerkedni!!!Pont ez a lényeg..:( És ma hajtottam el kb. a huszadik ilyet..:( És meg is sértődött persze..de én nem tudok elképzelni semmi komolyat egy ennyivel fiatalabb pasival.
2015. jan. 10. 22:20
4/34 viktorvarga válasza:
am jóllátod,énis 35 vagyok és nekem is a 20 asok tetszenek.jolenne nekem 30 as is de nem nagyon szépek..
5/34 anonim válasza:
Én 39 vagyok,de a 18 éves lányok tetszenek.
6/34 anonim válasza:
ajhhh:((
Most várhatok, míg nagyfiú leszek.
7/34 A kérdező kommentje:
Hát köszi a többi harmincas nő nevében is..:D én szerintem nincs baj a külsőmmel, ha a 22 éves srácoknak bejövök, főleg hogy nekik a külső az első inkább, mivel abban a korban vannak még..:)
2015. jan. 10. 22:24
8/34 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok, és volt egy 33 éves lány, akivel nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, össze is jöttünk, de sajnos mégsem működött a dolog. Bár elsősorban azért, mert azt mondta, hogy ő 1-2 éven belül gyereket akar, én meg még arra nem érzem késznek magam.
9/34 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is a korkülönbség miatt nem tudnék komolyan venni egy ennyi idős fiút, természetesen a külsejük tetszik, mert szépek, fiatalok, izmosak, kedvesek..nem is értem miért nem fiatalabb csajokkal ismerkednek. :)
2015. jan. 10. 22:28
10/34 anonim válasza:
Mi komolyan vettük egymást, szerettük is egymást, csak ő nagyon siettetni akarta a dolgokat, én viszont ahhoz még fiatalnak érzem magam.
(Előző 28 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!