Randivonal társkeresőn gondok?
elég nagy gondban vagyok..
kedveljük egymást egy illetővel de mivel szerintem ő se én se vagyok előfizetve nem tudunk írni egymásnak,..
most mi a fenét lehetne tenni?
előfizetni nem merek mert nem bízok ebben a fizetési dologban.. a facebookon vhogy nem lehetne utánajárni hátha fenn van?? segítsetek!!!
nem tudunk beszélni
csak van egy olyan funkció hogy kedvel és bejelöltük egymást..sokszor látom,mert azt mutatja a rendszer kik néznek meg,hogy megnézni az adatlapomat ..de hát én is megnézem az övét tetszünk egymásnak de csak ha előfizetek akkor tudok írni neki vagy ő nekem..
azért ez durva...az adatlapján van pár info de nem tudom a facebookon hogy tudnék utána nézni...
Akkor idióta vagy, már régen lépned kellett volna.
A randivonal megbízható, én is fizettem már elő. Befizetsz a legolcsóbb csomagra és már írhatsz is. Csak arra figyelj, hogy a beállításokban vedd ki, az egy hónap utáni automatikus hosszabbítást!
mikor regisztráltam dec 15 én,karácsonyi ajándék gyanánt a randivonaltól kaptam 1 hét előfizetést, írhattam bárkinek láthattam a fotóit stb..de ez már elmúlt..
én akkor írtam ennek az illetőnek,de nem írt vissza,akkor nem értettem miért..már tudom azért mert nem előfizető ő se és nem tudott még ha akart volna se..
1 hóra a platina előfizetés 2500 ft
1 évre csak 800 ft /hó...bár én nem akarok 1 évig nézelődni remélem hamarabb rám talál a szerelem..
nem kötelező válaszolni
kinek ez kinek az a fa***ág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!