Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randivonal társkeresőn gondok?

Randivonal társkeresőn gondok?

Figyelt kérdés

elég nagy gondban vagyok..

kedveljük egymást egy illetővel de mivel szerintem ő se én se vagyok előfizetve nem tudunk írni egymásnak,..

most mi a fenét lehetne tenni?

előfizetni nem merek mert nem bízok ebben a fizetési dologban.. a facebookon vhogy nem lehetne utánajárni hátha fenn van?? segítsetek!!!

2015. jan. 2. 13:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
na utána nézek ennek :)
2015. jan. 2. 13:23
 12/14 A kérdező kommentje:

aha..az van ide írva ha az aranyra előfizetek akkor

én írhatok de ő nem..

de igaz mert én legalább tudnék email címet adni

és ha tényleg érdeklem ír majd.

2015. jan. 2. 13:26
 13/14 segitseg2008 válasza:

Azt megpróbálhatod, hogy kép alapján rákeresel a neten.(van egy olyan hogy google képalapú keresés)

...már persze ha feltöltött magáról fotót.

Jó esetben találsz valami weblapot ahol megvan az elérhetősége is.

1. Megnézed nagyban a képet:

Kis kép címe. pl:

[link]

A végén a t helyére beírod: 480x580

[link]

2. Rákeresel a kép alapú keresővel.

...Ja és ha azt szeretnéd hogy Téged elérjenek, érdemes neked is feltöltened a képedet más helyekre, pl nagyobb portálokra.

2015. dec. 28. 15:59
 14/14 anonim válasza:
Mennyire lehet komolyan tekinteni egy olyan szarrágóra, aki sajnál 1490 Ft-ot azért, hogy megismerhessen valakit? Most komolyan... 1 mozijegy ára a havi előfizetés. Nekem biztos nem kellene ilyen szarrágó...
2016. febr. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!