Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hiszi azt sok nem...

Miért hiszi azt sok nem tökéletes, átlagos nőszemély, hogy neki alapból jár egy szuperpasi?

Figyelt kérdés
Sok átlagos, nem topmodell, nem zseni lánnyal jártam már úgy, hogy hiába fogadtam volna őket el úgy, amilyenek, nem kellettem nekik, mert ilyen-olyan hibákat találtak bennem. Nyilván én sem vagyok tökéletes, de ezt másoktól sem várom el. Voltak súlyosan problémásak is, nehéz múltúak, önbizalomhiányosak, szürke nyuszikák, én már mindenfélének esélyt adtam volna, mert úgy gondoltam, örülni fognak annak, hogy van valaki, aki érdeklődik egy "senkirámsemnéz" típusú lány iránt is. Ehelyett mit kaptam? Egy lovat, darabokban, elsőként egy lóf..t. Komolyan azt gondolják, hogy nekünk semmilyen áldozatot nem kell hoznunk azzal, hogy esélyt adunk nekik az ismerkedésre, nem kell időnként esetleg "megalkudnunk"? Miért kell rögtön hárítani vagy eltűnni, ha a másikban van valami hiba, mikor ők sem tökéletesek? Én ezt sose fogom megérteni.

2014. dec. 16. 21:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

A nők biológiailag arra vannak kódolva, hogy MINDIG a legjobb férfit próbálják megcsípni az ismeretségi területükön. A leggyengébb nő is így működik.

Ha ez nem jöhet össze, akkor a 2. legjobbat, és így tovább. Ez a gyereknevelés miatt van így: a nő ezzel elég nagy áldozatot hoz, és ezt kompenzálja azzal, hogy kivételes férfit keres hozzá (a legjobbat, akit ismer).

Sőt: olyan is van, hogy keres egy férfit a nemzéshez, egyet meg a neveléshez... utóbbi pedig nem tud az előbbiről.

Egy gond van ma, ami megzavarhatja ezt a folyamatot: egy átlagos nő ismeretségi területe ma nem egy törzs, hanem az egész Föld. Így aztán minden nő Brad Pittre vágyik, és ha lejjebb adja a vágyait, az Stallone lesz.

2014. dec. 16. 21:52
 12/39 A kérdező kommentje:
#9: Miért szólna a külsőről? Ha értő módon elolvastad volna a kifejtést, ott leírtam, hogy a lelkieket, a belsőt is figyelembe vettem minden esetben, és pont nem arról szólt a dolog, hogy nekem jó lesz X. Y. is, hanem arról, hogy mindenkiben igyekszem meglátni a lehető legjobbat, és esélyt akarok adni olyanoknak is, akiknek más esetleg nem ad. Nem leereszkedtem hozzájuk, hanem pont hogy be akartam nekik bizonyítani, hogy értékesnek, szépnek, csinosnak stb. találom őket, mert nekem nem cicababákra van szükségem. Mindenesetre azt hiszem, amit rám vonatkozóan leírtál, azt saját magad vetítetted ki rám.
2014. dec. 16. 21:55
 13/39 anonim ***** válasza:
39%
Azért, mert azt hiszik, hogyha nem kövérek és sminkben nem ronda az arcuk akkor ők már jó nőnek számítanak, közbe lófa_szt!
2014. dec. 16. 22:01
 14/39 anonim ***** válasza:
5%
Leírnád milyen egy "szuperpasi"? Akire minden nő vágyik, és aki miatt Te Mr Tökély nem kapsz esélyt?
2014. dec. 16. 22:07
 15/39 A kérdező kommentje:
#13: Pont ilyesmiről pofáztam, sokszor az átlagos, szürke nyuszi lányok várják a szőke herceget, és azt hiszik, hogy mivel átlagosabbak, visszafogottabbak (ne adj' Isten, ultrazárkózottak), ők jobbak, mint a cicababák, és majd bekopogtat hozzájuk a 10/10-es szőke herceg, de amikor meg keresné őket egy átlagos, rájuk odafigyelni akaró srác, aki értékelné is őket, az nem elég jó. Én átlagos külsejű, nem túl izgalmas, nem tökéletes, problémákkal is küszködött/küszködő pasiként nem vágyom sokra, egy hozzám hasonló lány elég lenne, és próbálom elfogadni másokban a lehető legtöbb "rossz tulajdonságot", azt, hogy érthető módon ők sem tökéletesek.
2014. dec. 16. 22:09
 16/39 A kérdező kommentje:
#14: Hagyjuk, túl sok időmet és energiámat rabolod el feleslegesen. Egyébként sehol nem írtam, hogy tökéletes lennék, ehhez is csak értő olvasás kellene. A szuperpasi meg nyilván nem én vagyok, erről kérdezd meg a nőket, ők biztosan okosabbat tudnak mondani a saját elvárásaikról.
2014. dec. 16. 22:14
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Vegitaéssongoku, ha megtennéd, hogy nem gyalázod a kérdezőt, megköszönnénk.

Vagy próbálj válaszolni a kérdésére, vagy hagyd békén.

2014. dec. 16. 22:18
 18/39 anonim ***** válasza:
30%
De abba nem gondolsz bele, hogy ha igaz lenne, amit írsz, akkor csak a szuperpasiknak lenne nőjük?
2014. dec. 16. 22:25
 19/39 anonim ***** válasza:
És honnan tudod, hogy Te nem vagy szuperpasi a szemükbe, aki amúgy szuperpasi lenne, csak valamit rosszul csinál?
2014. dec. 16. 22:28
 20/39 anonim ***** válasza:
76%

"csak a szuperpasiknak lenne nőjük?"

Azért ez úgy működik, hogy egy normális nő, ha látja, hogy foglalt az összes szuperpasi, akkor lejjebb adja az igényeit.

Másrészt egy férfiben sok értéket lehet találni: gondos apa, jó szerető, hűséges, vicces, jó kedvű - sok dolog megfoghat egy nőt.

2014. dec. 16. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!