Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Baj az, ha átlagos emberként...

Baj az, ha átlagos emberként kezelek egy híres embert?

Figyelt kérdés

Tudom, ugyanolyan emberek, mint bárki más, de az ismerőseim nagy része teljesen bezsong, ha találkozhatnak vele. Nem egy celebsztárról van szó vagy hasonlóról, de viszonylag híres országon belül, a tehetsége miatt. :) Na most...nekem volt alkalmam megismerni ezt a fiút, és úgy tűnik, szimpi voltam neki, mert azóta ő az, aki közeledik felém. Az ismerőseim rajongása miatt már kezdem h*lyén érezni magam, hogy egy átlagos emberként kezelem. Neki is megmondom, ha valamit nem úgy látok, ahogy azt ő, nem olvadok el tőle csakmert híresebb másoknál, egy átlagos srácként kezelem. Baj ez?:D

19/L

2014. dec. 4. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, nem lenne sok értelme celebként kezelni. De elmondod, hogy kiről van szó? :D
2014. dec. 4. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez inkább normálisnak mondható.
 3/9 anonim válasza:
Nem!!
 4/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Egyetlen egy olyan emberért nem rajonganék vagy ujjonganék ha meglátnám, aki a tv-ben szerepelt életében akár 1-szer, akár 1000-szer.
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, én örülnék, felüdülés lenne a többihez képest.
2014. dec. 4. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már neki is elege lehet abból, hogy másképp kezelik. Biztos örül, hogy te csak átlagos emberként tekintesz rá.
2014. dec. 4. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább normális dolog ez. ;) Amúgy tényleg, ki az?
2014. dec. 4. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Senki sem különbözik a másiktól.
2014. dec. 4. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
persze, nyugodtan nézz csak le mindenkit
2014. dec. 4. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!