Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hiszi azt sok nem...

Miért hiszi azt sok nem tökéletes, átlagos nőszemély, hogy neki alapból jár egy szuperpasi?

Figyelt kérdés
Sok átlagos, nem topmodell, nem zseni lánnyal jártam már úgy, hogy hiába fogadtam volna őket el úgy, amilyenek, nem kellettem nekik, mert ilyen-olyan hibákat találtak bennem. Nyilván én sem vagyok tökéletes, de ezt másoktól sem várom el. Voltak súlyosan problémásak is, nehéz múltúak, önbizalomhiányosak, szürke nyuszikák, én már mindenfélének esélyt adtam volna, mert úgy gondoltam, örülni fognak annak, hogy van valaki, aki érdeklődik egy "senkirámsemnéz" típusú lány iránt is. Ehelyett mit kaptam? Egy lovat, darabokban, elsőként egy lóf..t. Komolyan azt gondolják, hogy nekünk semmilyen áldozatot nem kell hoznunk azzal, hogy esélyt adunk nekik az ismerkedésre, nem kell időnként esetleg "megalkudnunk"? Miért kell rögtön hárítani vagy eltűnni, ha a másikban van valami hiba, mikor ők sem tökéletesek? Én ezt sose fogom megérteni.

2014. dec. 16. 21:34
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
80%
Nők.Ne keress logikát a gondolkodásukban.
2014. dec. 16. 21:38
 2/39 anonim ***** válasza:
94%
Mert a nők nem nagyon adnak le az igényeikből. Ha kamion menne vele szembe akkor se mondana le róla, inkább a kamiont válassza mint hogy adna esélyt.
2014. dec. 16. 21:38
 3/39 anonim ***** válasza:
30%
Hát ez nagyon durva. Nem véletlen nem állnak veled szóba, és ennek a külsődhöz semmi köze. Ők nem szuperpasit akarnak. Egy normális, szerény, értelmes pasit akarnak. Amitől Te (már ne is haragudj) eszméletlen messze vagy.
2014. dec. 16. 21:40
 4/39 anonim ***** válasza:
62%
nőben sose bízz meg, tarts kutyát inkább ne barátnőt
2014. dec. 16. 21:42
 5/39 anonim ***** válasza:
59%
Miért hiszi azt minden pasi, hogy mert képes volt felfedezni egy lányt, akire talán senki más rá sem néz, automatikusan kijár nekik az örök hála és szeretet? A szerelem vagy jön magától vagy nem. Nem lehet erőltetni, az élet igazságtalan, még gondolj ide ötmillió közhelyet.
2014. dec. 16. 21:45
 6/39 anonim ***** válasza:
21%
A mar mindenfelenek adtam eselyt resz mindent elarul rolad. Legkozelebb inkabb valogasd meg jobban, kikkel kezdesz.
2014. dec. 16. 21:45
 7/39 anonim ***** válasza:
ezt a humbuk szöveget 3-as, nem akarsz politikus lenni? :D
2014. dec. 16. 21:46
 8/39 A kérdező kommentje:
#3: Nem ismersz, légyszi, ne ítélkezz. Amúgy meg sokkal elbeszélgettünk, sose voltam velük tapló, sőt, mégis ők hárítottak, vagy szó nélkül leléptek. Szerintem normális vagyok, ha nem az lennék, akkor pl. rögtön a farkamról küldtem volna képet nekik, vagy bunkón beszólogatok, ahelyett, hogy esélyt adtam a normális kommunikációra. A szerénységről annyit, hogy ha valaki ismer, akkor tudja, hogy nem vagyok az a típus, aki veri a nyálát, éppen ellenkezőleg, sokszor dolgozik bennem is az önbizalomhiány, hogy nem vagyok elég jó. Az értelmességemről szerintem elég annyi, hogy sose voltam rossz tanuló, még annak sem ártottam, aki nekem ártott, pedig voltak elég sokan, és ha nem szorult volna belém minimális értelmi és érzelmi intelligencia, akkor valószínűleg lenéztem volna a problémás embereket is, és akkor valószínűleg nem az én lelkem fájna attól, hogy rendszeresen beletaposnak.
2014. dec. 16. 21:47
 9/39 anonim ***** válasza:
38%

Nem, köszönöm, gerinc nőtt a hátamba. Te jóisten ez a kérdés.

Miért ki vagy Te oly szent fantasztikus félIsten, hogy ha Te leereszkedsz egy pór nem annyira csinos lány szintjére, akkor attól az illető hölgyeménynek azonnal hasra kéne esnie? Na ezért nem kellesz senkinek. Mert a lányok (vagy akár a fiúk) nem kérnek olyan öntelt énkép zavaros egyedekből, akiknek ő csak a jó lesz ez is kategória.

Úgy amúgy elkeserítő ez a kérdés. Szerinted minden a külsőről szól? Hogy lehet valaki ennyire felszínes?

2014. dec. 16. 21:50
 10/39 A kérdező kommentje:
#5: Nem feltétlenül szerelemre gondoltam, de nem kellene a lányoknak sem belehalniuk abba, hogy mondjuk egy srác társaságában elmennek meginni egy kávét, vagy ilyesmi, és abszolút nem várom el, hogy a két szép szememért és egy jó szóért bárki is az ölembe hulljon. Arról már nem is beszélek, hogy ha tisztességesen, normálisan, érdeklődő módon elbeszélgetek valakivel, akkor nem lépek le szó nélkül, otthagyva a másikat, mint kutya a sz.rát. És ha én olyan lány lennék, aki iránt senki sem érdeklődik, és felbukkanna valaki, akkor nem hárítanék kapásból; ha valaki rögtön hárít, akkor valószínűleg nem is olyan rossz a helyzete, mint amilyennek mondja.
2014. dec. 16. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!