Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy néz ki egy átlagos srác?

Hogy néz ki egy átlagos srác?

Figyelt kérdés

Mindig panaszkodnak itt a srácok, hogy a nők figyelembe se veszik az átlagos pasikat, csak a kigyúrt izomagyakat és a pávagyerekeket.

Ezeket tudjuk, hogy néznek ki.

De hogy néz ki egy átlagos srác?

Nem csúnya, durván elhízott (180cm/180kg), vagy ápolatlan pasi, hanem az igazi átlagos.

2014. dec. 14. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem én olyan lehetek. 15F
2014. dec. 14. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan az átlagos h se nem csunya se nem helyes hanem ilyen köztes én is ilyesmi vagyok 15F
2014. dec. 14. 14:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát, még mindig nehéz elképzelni.

Mert ami az egyiknek átlagos, abban lehet, a másik talál valami vonzót.

Ilyen elven akkor nekem átlagos barátaim szoktak lenni, mert nekem tetszenek, mert megfog bennük valami, másoknak meg semmi extra.

2014. dec. 14. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy átlagos srác olyan, hogy nem túl alacsony, nem túl magas kb olyan 175-180 magas, nem kövér, nem sovány, lányoknál úgy mondják van mit fogni rajta és igen nem annyira vonzó de nem is bányarém
2014. dec. 14. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az az átlagos, aki nem tűnik fel rögtön az embereknek, de ha megismered közelről akkor elkezded észrevenni hogy amúgy nem is néz ki olyan rosszúl.

De persze nem úgy értve, hogy valaki beleszeret valaki nagyon csúnya emberbe, és a szerelem megszépíti, hanem hogy az emberek simán elhaladnak mellette, de van aki észreveszi benne azt, Mi mondjuk helyessé teszi

2014. dec. 14. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ronda, de nem is helyes. 10/5 vagy 10/6
2014. dec. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!