Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek az erről az...

Mi a véleményetek az erről az ember típusról? Www.Lelektanitipusok. Net/tipusok/sp/esfp/jellemzes Kort és nemet írjatok.

Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A rohadt szemét állat kategória az melyik?Csak hogy tudjam melyikbe tartozom mert egyik válasz se felel meg nekem.
2014. dec. 16. 00:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Valamivel jobb ez, mint a horoszkóp, de én még mindig nehezen hiszem el, hogy ennyi egyforma ember van.
2014. dec. 16. 00:21
 13/15 A kérdező kommentje:
beleverem a fa*szomat az egészbe a ku*rva élet bas*sza meg már!
2014. dec. 16. 00:38
 14/15 anonim válasza:

Az MBTI egy sokkal összetettebb rendszer, mint az első ránézésre tűnik. Én nagy hibájának tartom, hogy ezek a tesztek betűkre kérdeznek rá (ld E-I, F-T, stb.), pedig a funkciók sokkal részletesebbek, és lényegesebbek is. Na mindegy. A lényeg, hogy mindenki besorolható egy típusba, mert mégiscsak úgy épül fel a rendszer, h egymást kizáró tényezőket tár fel az emberben. Pl az ember alapvetően vagy tervezetten szereti élni az életét, vagy nem. Ez nem azt jelenti, h mindig mindent megtervez, vagy soha semmit, de valamelyikben kényelmesebben érzi magát, valamelyikre hajlik. Senkire sem passzolhat teljes mértékben a leírás, mert az szélsőséges leírása a típusnak. (pl senki sem lehet 100%-ban extrovertált, 100%-ban érzékelő, 100%-ig érzelmei által irányított és 100%-ban spontán), mert az egy nagyon torz embert hozna létre, ilyen nem is lehet. Ezek minták, és valamelyik minket is körvonalaz.

ESFP-re visszatérve, szerintem nagyon szórakoztatóak, igazi egyéniségek, én nagyon csodálom az önbizalmukat, de egy kicsit túl önzőek is emiatt. Rettenetesen bele lehet habarodni a karizmájukba, de hosszú távon nem hinném, hogy nekem valók. :)

19/l/ENFP

2014. dec. 16. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Bullshit ez a hülyeség, nagyapáink is megvoltak nélküle... ajj, hülyül a társadalom.
2014. dec. 16. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!