Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol érdemes ismerkedni manapsá...

Hol érdemes ismerkedni manapság az ember lányának?

Figyelt kérdés
Társkereső oldal? Vagy egy kocsmába ha szimpatikus egy srác, menjek oda hozzá? Rég voltam már ilyen helyzetbe, hogy ismerkedjek, és gőzöm sincs, hogy kezdjek hozzá. 20N

2014. dec. 12. 22:00
1 2
 1/12 To7ka ***** válasza:
100%
Itt kapni is fogsz egy rakat levelet!:P Én a rendezvényeket preferálom, ügyetlenkedj egy jégkori pályán, ülj be egy kézilabda meccsre, akármi ami közel áll hozzád, és azonos érdeklődésű srácok vesznek körül. De ha a kocsma érdekel, az is szuper!:D
2014. dec. 12. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
gyere hozzám, ismerkedjünk.
2014. dec. 12. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2014. dec. 12. 22:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, én azt tapasztaltam, hogy aki panaszkodik, hogy senki nem néz rá, nem tud ismerkedni stb., az kapásból elhajtja az átlagos faszikat, ha azok próbálkoznak nála.
2014. dec. 12. 22:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodtam, hogy senki se néz rám, vagy hasonlók... Azt írtam, hogy én ismerkednék. Nem ugyanaz a kettő.
2014. dec. 12. 22:08
 6/12 anonim válasza:
Velem viberen :D
2014. dec. 12. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy nem találsz semmilyen lehetőséget, és véletlenül se kerül az utadba egyetlen srác se mondjuk utazás közben, közösségben, bárhol.
2014. dec. 12. 22:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Sosem szólítottam le senkit sem, ezért írtam a kérdés leírásába is, hogy én menjek oda pl vkihez ha szimpatikus...
2014. dec. 12. 22:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Romkocsma!
2014. dec. 12. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A "romkocsma" az milyen, miért hívják annak?

Egyébként milyen érdekes, már kb. időszámításunk kezdete óra arról ábrándozok, hogy bárcsak egy lány odajönne hozzám valahol, itt fent van ilyen lány is, aki azon gondolkozik, hogy neki kellene odamenni valakihez. Hát, nincs szerencsém.

2014. dec. 12. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!