Szerintetek egy középkorú ember bele tud szeretni egy fiatalabba?
10-20 évvel fiatalabbal és rólad van szó?
Azt sem tudod, hogy pontosan hány éves vagy, vagy mi?
Miért ne tudna amúgy beleszeretni egy harminc-negyven évesbe? Simán!
Még egy húszévesbe is, sőt abba annál inkább!
Tudom mennyi vagyok, de anonim szeretnék maradni, ezért írtam ennyire tágan értelmezhetően a kérdést, de a lényeg szerintem benne van!
Fogalmam sincs mit tegyek, mi lenne a helyes, ha vallanék neki, vagy ha megmaradnék a háttérben, igaz szenvedve, de legalább őt megkímélném... 25 éves vagyok egyébként.
De most mi a szitu?
Van családja vagy egyedülálló, mert az egyáltalán nem mindegy.
Ha van családja és ott nincs semmi gubanc, te meg a szeretője vagy, akkor ne hidd el, hogy majd elválik a kedvedért meg ilyesmi.
Ha egyedülálló akkor meg miért ne próbálhatnátok meg?
Legjobb tudomásom szerint egyedülálló, ugyan van egy fia.
Engem személy szerint nem zavarna. De nem merek ezzel az egésszel elé állni, elég sok napot töltünk együtt, látjuk egymást, félek hogy a vallomásom a kapcsolat rovására menne, ha esetleg a részéről nincsenek érzelmek...
Mégis miért tennél bármilyen vallomást? Ilyet még férfiként sem szabad csinálni, egy nőnek meg egyenesen tilos!
Vagy elmélyül a kapcsolat vagy nem, ha igen akkor már úgyis látni fogod, hogy vannak-e érzelmei irántad, de eszedbe ne jusson vallomást tenni! Jézusom!
Ó, igyekszem akkor ezt észben tartani. De változatlanul próbálok közelebb kerülni hozzá.
Én inkább attól tartok hogy őt visszatartja, hogy mit gondolnak mások, hogy ő egy ennyivel fiatalabbal, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!