Nem gáz, ha egy középkorú ember 50-es motorral közlekedik?
Figyelt kérdés
aprilia rs 50-re gondolok vagy robogó2012. nov. 22. 15:09
1/17 anonim válasza:
Nem gáz, de “gyorsaságin“ csak suhancokat látni. Tehát az furcsa lenne. De. a robogó az teljesen rendben van.
2/17 anonim válasza:
Inkább szerintem is a robogó. Az 50-es mákdarálók a sok pénzes családban élő fiatalnak van kitalálva.
3/17 A kérdező kommentje:
valamilyen olcsó olyan robogót amihez van alkatrész és szép modern tudtok ajánlani?
2012. nov. 22. 15:44
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! a zöld kezeket nyomtam!
Ezekről vélemény?:
Motowell 4t vagy magnet vagy yoyo
YAMAHA AEROX
PIAGGIO NRG
KEEWAY F-ACT 50
KEEWAY MATRIX
KEEWAY HURRICANE
PEUGEOT X-FIGHT
PEUGEOT SPEEDFIGHT
mindenképpen fiatalabbat szeretnék mindegy hogy 2T VAGY 4T
2012. nov. 22. 15:52
5/17 anonim válasza:
Én a magyar viszonyokra a nagyobb kerekűeket ajánlanám. A hugom pl. egy hónapja nézegette az Aprilia Scarabeo-kat, pl. volt egy itt helyeben kiállítva 150-ért.
Egy frissnyugdíjas ismerősöm (akinek a hétvégi motorja egy Jawa 350 TS) szintén ilyet használ mindennapi futkosásra.
6/17 anonim válasza:
Szerintem 50-esből maradj a 2T-nél.
7/17 A kérdező kommentje:
mire figyeljek vásárlásnál? ezt át kell íratni? milyen költségek vannak?
2012. nov. 22. 15:54
8/17 A kérdező kommentje:
szintén kaptátok a zöld kezet! köszi!
2012. nov. 22. 15:55
9/17 anonim válasza:
A felsoroltakból Yamaha Aeroxot érdemes venni, én 186 centi vagyok és elférek rajta rendesen, kereke sem kicsi. (13")
10/17 A kérdező kommentje:
a motowell és a keeway - vel mi a baj?
2012. nov. 22. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!