Mi a véleményetek az erről az ember típusról? Www.Lelektanitipusok. Net/tipusok/sp/esfp/jellemzes Kort és nemet írjatok.
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 23:37
2/15 A kérdező kommentje:
:DDDD
2014. dec. 15. 23:40
3/15 anonim válasza:
Távolabb nem is állhatna tőlem.
6/15 anonim válasza:
Számomra kerülendő vagy.
21/F/INTP
7/15 anonim válasza:
nem hiszek ezekben,ráhúzott fas**zságok.Nagy vonalakban valaki bólogatva magára ismer.....horoszkópos.
legtöbben az "öld meg magad" lélek típusba tartoznak egyébként.
8/15 anonim válasza:
annyit hallottam itt, hogy ki is töltöttem, ENFP, fele igaz, fele nem.
gondolom azért ilyen sikeres ez a baromság, mert ha az ember talál pár ráillő viselkedéssablont a jellemzésében, örül, mint majom a farkának, a rá nem jellemző dolgokat (amiből lehet, jóval több van) meg pont lrsz.rja.
nem lehet pontosan besorolni az embereket, újat pedig nem fog tudni magáról az ember, ha olvas is újat, az pedig valószínűleg azért van, mert az nem jellemző rá..szóval zsákutca arra építeni
9/15 anonim válasza:
Nekem még sose volt türelmem végigcsinálni ezt a hülye tesztet. Akkor én most milyen típus vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!