Nős tanár - diák kapcsolatban kinek kell kezdeményezni? (kritikát nem kérek, lepontozom)
A tanár nős, de a házasságuk kihűlt és csak a gyerekek miatt vannak együtt, mindketten félreléptek már. A férfi idősebb és házas, ezért nem tudja, h be e jön a diáknak, a lány viszont azért nem mer kezdeményezni, mert a tanár nős és idősebb.
Patthelyzet, senki sem lehet biztos a dolgában, szerintetek kinek kellene megtennie az első lépést?
"Úgy írsz te külföldről, ahogy én vagyok a mikulás. "
Trianon bmeg...
Nem vagytok vitapartnerek, kár volt kiírnom a kérdést. Mindig túlbecsülöm a gyakoris válaszadókat.
Senkinek, te kis hülye :)
Lepontozol?? Húú de megijedtem.
"Ha, nem vagy kíváncsi a véleményünkre, mi a lócitromér írsz ide kérdéseket? XD"
A kérdéshez kapcsolódó véleményetekre vagyok kíváncsi, konkrétan arra, hogy ilyen esetben kinek kéne kezdeményeznie... eddig 1 ilyen választ kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!