Szerelmes lettem egy 25 éves srácba. A tesitanárom. Ő is nagyon kedves velem. És kivételezik velem. Ha bármi is lenne köztünk kirúgnák a suliból mind a kettőnket? 15/L
csak őt
és máshová se mehet tanítani
téged nem, csak őt
de attól hogy kedves veled, nem jelenti hogy szerelmes is lenne beléd
meg a munkáját se fogja miattad kockáztatni és gondolom te se szeretnéd ha miattad rúgnák ki
Nekem van egy tanárnőm, aki elmesélte ezt nekem:
Ő 15 évesen beleszeretett az akkor 25 éves tanárába. De inkább megpróbálta elfelejteni, hivatkozva a korkülönbségre, és más tanárhoz iratkozott. Amikor ez a férfi 40 éves lett, feleségül vett egy 20 éves lányt, a régi diákja, aki akkor 30 éves volt, pedig nagyon bánta hogy akkor nem lett semmi, hiszen ennyi erővel ő is lehetne most a felesége. Abba az iskolába ment vissza tanítani, ahol ő tanult, így mostmár hárman kollégák, az én tanárnőm, a férfi, aki nála tíz évvel idősebb, és annak a fiatal felesége.
Csak akkor rúgnák ki az iskolából, HA kiderülne...
Na nem akarok tippeket adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!