Nektek elmondja a párotok mennyit költ a gyerekére? Kivételezik velük, vagy egyformán kezeli a ti gyereketekkel?
Soha nem mondja el, ha vesz neki valamit, vagy kifizet. Most például kiderült, hogy õ állja a külföldi iskolai kirándulást a fiának. Míg a gyerek anyja egy hazai 20ezer forintosat. Ellenben az én gyerekem (aki közel egyidõs) útjának tervezésekor kiverte a balhét, hogy a gyerek apja is adjon bele. Végül adott is.
Másik esetben mondtam, hogy szükségem lenne péntre, hogy a fiamnak cipõt tudjak venni. Nagy duzzogva adott 20 ezret, azt mondta még jó másik, a fiának vett egy 40ezer forintosat, mkor neki teljesen jó állapotban van a másik
Vagy ilyen még a meki. Ha együtt megyünk a gyerekek azt kérnek amit akarnak. Ha csak hárman, vagy õk ketten a fiammal akkor megszabja mennyiért kérhet. De máshol is ezt csinálja, csak ez âllandó dolog, ezért jutott eszembe.
Lehet rinyálásnak tünik, és lehet mondani, hogy nem az övé, de közben úgy kezeli, õ mondja, hogy gondoskodik ròla, nem tudom miért kell ez a megkülönböztetés. Sokszor nagyon idegesít. Én amikor itt a fia ugyanúgy kezelem. Ha veszek, neki is veszek
"kiverte a balhét, hogy a gyerek apja is adjon bele"
Miért is nem gondoskodik a te gyerekedről a saját apja?
Biztosan nem fog tetszeni,de:
Miért nem te finanszírozod a fiad cipőjét és egyéb kiadásait, az apjával együtt? Szerintem ezt nem kéne elvárnod a párodtól.
Akkor ne legyetek közös kasszán és mindenki intézi a saját gyereke dolgait, ahogy jólesik!
Neked van kereseted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!