Elvált szülők! Mit szólnátok ha kiderülne, hogy az új párotok direkt meg akarja rontani a gyereketekkel való viszonyotokat?
Ha egy apa új nőt vesz maga mellé, vagy egy anya új férfit, akkor tényleg olyan nehéz észrevenni, hogy az "új ember" el akarja távolítani a szülőtől a gyereket?
Ezt egy eseten keresztül könnyebb elmagyarázni.
Rokonéknál történt ez.
Az anya elvált a férjétől, de lett egy új barátja, aki hozzájuk költözött. Van az anyának egy 15 éves kisfia.
És nem hittem el, amikor megtudtam, hogy mi is történik igazából. Az új "pasi" szemétkedett a gyerekkel, beszólogatott neki, utasítgatta (holott nem az apja...), stb, mire a gyerek elmondta az anyjának.
Az anyja kérdőre vonta a pasiját, aki szépen mindent letagadott, és megvádolta azzal a gyereket, hogy csak szét akarja őket választani.
És ez ment addíg, amíg az anya cselhez nem folyamodott, egy rejtett kamerát tett a szobába, így kiderült az igazság. A pasiját még aznap kirúgta mindenestül a hidegbe, de meg is érdemli.
Nektek mi a véleményetek az ilyenekről?
Hogy reagálnátok arra, ha a gyereketek panaszkodna az új párotokra, miközben a párotok letagad szépen mindent?
Természetesen nem ez az átlagos, csak most ez az eset érdekelne.
Elvált szülők! Mit szólnátok, illetve mit tennétek, ha ilyen esettel állnátok szemben?
Mi a véleményetek? Esetleg hasonló tapasztalat/történet?
És erről hogyan lehet megbizonyosodni?
Egyébként nem értem az ilyen embereket, legyen az nő vagy férfi. Miért kell a gyereket elmarni a saját anyjától/apjától ?
Undorító :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!