Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ilyen a tesitanárom?

Miért ilyen a tesitanárom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly szeptemberben kezdtem a gimit, így a heti öt tesi órám van. Szerencsétlenségemre kaptam egy igazi beképzelt, tirpák és bunkó tesitanárt. Soha nem rajongtam a sportért, de általánosban még úgy ahogy élvezettel csináltam a feladatokat. Szabadidőmben el-el jártam sportolni, de mint ahogy mondtam nem rajongtam érte túlságosan, hobbiból csináltam csak. Férfi tanárról van szó, szinte vágni lehet a feszültséget, mikor bejön órára. A sportolókkal persze kivételezik, és néhány lánnyal is. A hányinger kerülget, mikor látom, hogy simogatja az egyik lány osztálytársamat és ha mondjuk én ráköszönök, arra sem méltat, hogy visszaköszönjön. Kb.: 4 és feles az átlagom össz-vissz, de a jó tanulókat semmibe sem nézi, csak az az ember számára, aki sportoló. Szerinte a tesi a legfontosabb tantárgy. Olyan szinten megutáltatta velem a sportot, hogy ha sportos közvetítés megy a Tv-ben azonnal elhajtom. Az más kérdés, hogy félek bemenni az órájára és folyamatosan azon idegeskedek, mikor köt belém. Az a napi 45 perc kész halál vele. Megkérdezte, hogy mit csinálok délután, én meg mondtam neki, hogy tanulni fogok erre ő megvádolt azzal, hogy én hazudok neki. Mindegy is, ilyennek nem tudod megmagyarázni. Bele halna, ha egyszer nem neki lenne igaza. Nem tudom, mivel vívtam ki azt nála, hogy semmibe nem néz. pedig mindig megcsináltam szó nélkül amit kért. Ha tudtok esetleg segíteni, írjatok légyszi, vagy osszátok meg itt, ha veletek is történt már ilyen. Köszönöm, ha végigolvastad.

2014. jún. 4. 19:10
 1/7 anonim válasza:

Az én tesitanárom sem különb. Ő elvárja tőlünk, hogy mindannyian profi sportoló módjára végezzük el a feladatokat. Azt nem veszi figyelembe, hogy nem mindenki született egyforma adottságokkal, ahogy azt sem, hogy mindenki másban tehetséges.

Ezzel a helyzettel nem igazán van mit kezdeni, el kell fogadni, hogy ez van, és tűrni, tűrni, tűrni...elvégre ő a tanár még akkor is, ha sz*rul végzi a munkáját.

2014. jún. 4. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a tesitanárok majdnem mind ilyenek
2014. jún. 4. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

De legalább nem adott nagyon rossz jegyeket

Most négyes leszel tornából vagy ötös?

2014. jún. 4. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Az összes tantárgyra értettem az átlagomat, egyébként négyes a tesi.
2014. jún. 4. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak hogy példát mondjak arra, hogy nem minden tesitanár ilyen: A én mostani tesitanárom a lehető legjobb! Eddig utáltam a sportokat, szeptembertől nagyon megszerettem őket. Tavaly 3.8-ra lettem négyes, idén dicséretes ötös vagyok. És nagyon jófej a tanárunk, laza is, de persze fegyelmet tud tartani.

Ezzel szemben általános iskolában utáltam a tesit mint a sz@rt, 8.-ban szerintem összesen 20 órára, ha bejártam. A tanár se szeretett engem, én se őt. Volt egy csaj, aki profin kézizett és szinte az volt, amit ő akart.

Egyébként nagyon nem tudsz mit csinálni a tanároddal, max. imádkozol, hogy ne ő legyen jövőre.

2014. jún. 5. 19:22
 6/7 eiassassins válasza:
Úgy érzem nekem szerencsém van a tesi tanárommal.Szigorú viszont kedves és mindig poénkodik.Amióta ő a tesi tanárom sokkal jobban megszerettem a sportot és javítottam a testnevelés jegyemen.Azt ajánlom beszélj az Igazgatóval vagy az Ofőddel és mond el nekik hogy az a bizonyos tesi tanár úgy bánik veletek mint a kutyákkal és folyton belétek köt.Az én iskolámból az egyik testnevelés tanárt azért rúgták ki mert folyton szidalmazott mindenkit meg ilyesmi.Aztán azt beszélték hogy azért rúgták ki mert a diákokban kisebbségi érzést és félelmet keltett.Azt ajánlom te is szólj az igazgatódnak vagy az ofődnek hátha megoldódik a problémád.Drukkolok neked :)
2014. jún. 7. 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, köszönöm!
2014. jún. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!