Miért ilyen a tesitanárom?
Az én tesitanárom sem különb. Ő elvárja tőlünk, hogy mindannyian profi sportoló módjára végezzük el a feladatokat. Azt nem veszi figyelembe, hogy nem mindenki született egyforma adottságokkal, ahogy azt sem, hogy mindenki másban tehetséges.
Ezzel a helyzettel nem igazán van mit kezdeni, el kell fogadni, hogy ez van, és tűrni, tűrni, tűrni...elvégre ő a tanár még akkor is, ha sz*rul végzi a munkáját.
De legalább nem adott nagyon rossz jegyeket
Most négyes leszel tornából vagy ötös?
Csak hogy példát mondjak arra, hogy nem minden tesitanár ilyen: A én mostani tesitanárom a lehető legjobb! Eddig utáltam a sportokat, szeptembertől nagyon megszerettem őket. Tavaly 3.8-ra lettem négyes, idén dicséretes ötös vagyok. És nagyon jófej a tanárunk, laza is, de persze fegyelmet tud tartani.
Ezzel szemben általános iskolában utáltam a tesit mint a sz@rt, 8.-ban szerintem összesen 20 órára, ha bejártam. A tanár se szeretett engem, én se őt. Volt egy csaj, aki profin kézizett és szinte az volt, amit ő akart.
Egyébként nagyon nem tudsz mit csinálni a tanároddal, max. imádkozol, hogy ne ő legyen jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!