Nagyon félek, miért nem érti meg a tesitanárom?
Szerintem először is az osztálytársaiddal próbáld megértetni, hogy neked ez nem megy és nem veszik hasznodat és ezt tartsák tiszteletben. Ha nem muszáj ne vegyenek be a csapatba, és ne passzoljanak neked. Hagyjanak ki.
Te meg járkálj ide-oda meg kocogj egy kicsit a pálya szélén mintha benne lennél.Csak ne pánikolj végül is ez egy tesi óra.
Én is rühelltem leírni nem tudom mennyire. Én szépen ki is vontam magam alóla egy idő után, mikor csapatot kellett felállítani már senki sem választott engem.
Szóval kifoghatsz a tanáron.
Szia!
Én nagyon béna vagyok fociból, már gimiben is az voltam. Nincs hozzá érzékem és kész. Meg.. nem is igazán érdekel(t) ez a sport.
Én is nagyon utáltam eleinte a "szabad foglalkozást" tesi órán. Eleinte a kapuba álltam, mert azt hittem az nem nagy szerep. Persze nem védtem ki mindent. Valóban idegesítő volt a sok hőbölgés. De ez ellen úgy sem tudtam mit tenni... Azt tanácsoltam nekik, hogy legközelebb ne engedjék az ellenfelet gólhelyzetbe, ha nem akarnak kapni.
Aztán rájöttem, hogy ha beállok futkosni, akkor kevesebb a figyelem. Úgy csinálok, mintha a labda után futnék, de valahogy sosem vagyok olyan helyen, ahova érdemes passzolni...
Unalmasan teltek a focizós tesiórák... Nem lehet kibújni alóluk. Sz@rd le, és valahogy bírd ki csengetésig. Nekem annyi szerencsém volt, hogy amúgy jóban voltam a többiekkel és valahogy azért elfogadták, hogy nem leszek az osztály Ronaldoja.. Fogd fel a beszólásaikat is afféle poénként. Játssz rá pluszban a bénázásra... És amíg rohangászol, gondolkodhatsz (számodra) értelmesebb dolgokon.
Szerintem is menj pszichológushoz. Ez egyáltalán nem ciki dolog, és minél előbb fordulsz vele szakemberhez, annál előbb le tudod küzdeni. Az iskolában kell lennie pszichológusnak, hozzá menj, beszélj meg vele időpontot - ő teljesen ingyenes.
Talán ha beszélget veled, utána a szüleiddel és a testnevelés tanárral is meg tudja értetni, hogy milyen negatív hatása van ennek rád, és hogy nem így kéne csinálni.
(Amiatt viszont ne aggódj, hogy nem mondhatsz el neki akármit, hidd el, csak annyit fog továbbítani a szüleid felé, amennyibe te beleegyezel, és amennyi a te felépülésedhez szükséges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!